2024'te S20 alınır mı?

AlierenDnr

Hectopat
Daha fazla  
Cihazımı değiştirmek istiyorum. 1-2 yıl gitsin yeter. Kamerasi için alıyorum. Fiyat 9000TL. İkinci el cihaz kullanan var mı, varsa deneyimlerini anlatabilir miyim?

Bu fiyata sağlamlığı kontrol edilip alınır.

Cihazımı değiştirmek istiyorum. 1-2 yıl gitsin yeter. Kamerasi için alıyorum. Fiyat 9000TL. İkinci el cihaz kullanan var mı, varsa deneyimlerini anlatabilir miyim?
Artık güncelleme almıyor.Bu senin için sıkıntı değilse al.

Bence alınır hala taş gibi cihaz.

Bende zaten Note 12 Pro 5G var kamerasi yetersiz geliyor ve artik yavaşlamaya başladı amiral gemisi telefonların ben yavaşladığını görmedim şahsen bu yüzden amiral gemisi telefon almak istiyorum bir tik daha iyi değil islemcide geride kamerada bire bir belki S20 daha iyidir sadece batarya kisminda bir de 5G kisminde onde Note 13 bence.

Artık güncelleme almıyor.Bu senin için sıkıntı değilse al.
Benim için sıkıntı olmaz android 13 hala eski değil

S10e var 5 senedir kullanıyorum. Şarj dışında bir sıkıntım yok şu an. O da giderilebilecek bir problem. (Yeni iphone hediye aldı eşim daha kullanmaya başlamadım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…