Cihazımı değiştirmek istiyorum. 1-2 yıl gitsin yeter. Kamerasi için alıyorum. Fiyat 9000TL. İkinci el cihaz kullanan var mı, varsa deneyimlerini anlatabilir miyim?
Cihazımı değiştirmek istiyorum. 1-2 yıl gitsin yeter. Kamerasi için alıyorum. Fiyat 9000TL. İkinci el cihaz kullanan var mı, varsa deneyimlerini anlatabilir miyim?
Bende zaten Note 12 Pro 5G var kamerasi yetersiz geliyor ve artik yavaşlamaya başladı amiral gemisi telefonların ben yavaşladığını görmedim şahsen bu yüzden amiral gemisi telefon almak istiyorum bir tik daha iyi değil islemcide geride kamerada bire bir belki S20 daha iyidir sadece batarya kisminda bir de 5G kisminde onde Note 13 bence.
Redmi ucuz yollu bir çözüm olduğu için yahnisi de yavan oluyor. 1 yıl içinde yavaşlamalar başlıyor. Kendi arayüzünde karşına çıkan reklamlar da cabası.
S10e var 5 senedir kullanıyorum. Şarj dışında bir sıkıntım yok şu an. O da giderilebilecek bir problem. (Yeni iphone hediye aldı eşim daha kullanmaya başlamadım)