2024'te S23 alınır mı?

Yusuf TR

Kilopat
Daha fazla  
Haftaya cuma 18.975'e S23 geliyor. Snapdragon 8G1 versiyonu bildiğim kadarı ile 6.1 guncellemesi ile Galaxy AI da gelmiş. Şu anki telefon A21s, kafamdaki tek sorun batarya süresi. Pek oyun oynamıyorum daha çok sosyal medya günlük 4-5 saat, sizce alınır mı? (4-5 yıllık IP11 almayacağım, guvenlik guncellemesi 2025'te bitiyor zaten)

Sanırım S22 ile S23'ü karıştırdın. Eğer S23'ü ima ediyorsan alınabilirliğini sorman çok saçma çünkü telefon canavar gibi ve çıkalı yanlızca 1-1,5 sene oldu. S22'den bahsediyorsan, S23 FE tercih ederim çünkü S22'de ısınma sorunu var.

Kusura bakmayın s22 ile 23ü karıştırdım ama dediklerim s22 içinde geçerli. Bu durumda alınır mı ?

Haftaya cuma 18.975'e S23 geliyor. Snapdragon 8G1 versiyonu bildiğim kadarı ile 6.1 guncellemesi ile Galaxy AI da gelmiş. Şu anki telefon A21s, kafamdaki tek sorun batarya süresi. Pek oyun oynamıyorum daha çok sosyal medya günlük 4-5 saat, sizce alınır mı? (4-5 yıllık IP11 almayacağım, guvenlik guncellemesi 2025'te bitiyor zaten)
2024'te alınır, 25'te de alınır, Galaxy AI olmasaydı da alınırdı, herhangi bir AI özellik bir telefonu almada belirleyici bir etmen değil bence ama Galaxy AI'ın gelmesini ufak bir artı sayabiliriz. Parantez içinde yazdığın cihaz son birkaç yıldır alınmaz zaten olur da öneren olursa görmezden gel. Fakat sanırım sen S22 ile karıştırdın, şarj ve ısınma konusunda biraz problemli bir cihaz. 2024'te alınır mı yine evet alınabilir, özellikle ekranının devasa olmaması en büyük artılarından ama ben tercih etmezdim. Batarya önemli bir etmen. Ayırca zaten BİM'de satılandan ucuza bulunabiliyor: https://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-galaxy-s22-5g-fiyati,1548836876.html

Technopat Haberler

Geri
Yukarı