Eskiden J7 Prime siyahım vardı huaweiye geçtim bismillah dedim şimdi buna geçtim bismillah dedim Allah kazadan beladan korusun telefonumu birşey olmasın da bana olsun o derece mutluyum
Eskiden J7 Prime siyahım vardı Huawei'ye geçtim bismillah dedim şimdi buna geçtim bismillah dedim Allah kazadan beladan korusun telefonumu bir şey olmasın da bana olsun o derece mutluyum.
iPhone 7 ile arasında 150.000 AnTuTu puan fark olmasına rağmen IP7 bana aşırı yavaş ve ağır geliyor artık ilk fırsatta yeni bir IPhone'a geçeceğim siz nasıl kullanabildiniz onu helal olsun
iPhone 7 ile arasında 150.000 AnTuTu puan fark olmasına rağmen IP7 bana aşırı yavaş ve ağır geliyor artık ilk fırsatta yeni bir IPhone'a geçeceğim siz nasıl kullanabildiniz onu helal olsun
Vallahi reis biz idare ediyoruz Allah'a şükür babamda iPhone 7 kunlanıyor belki telefon değiştiri iPhone 7'yi bana veririr Allah sana ve bana daha iyisini versin teşekkürler