deltawrp Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 550 Çözümler 2 22 Temmuz 2024 #11 ByMalicious dedi: o zaman hic bulasmayin hocam gamepass uyelikleri artti, one artik yeni oyun deneyimi yasatmiyor para israfi olur. Genişletmek için tıkla... Ne yapmamı öneriyorsunuz? Bu bütçeye zaten 8. nesil oyunları oynamanın bile büyük ayrıcalık olduğunu düşünüyorum.
ByMalicious dedi: o zaman hic bulasmayin hocam gamepass uyelikleri artti, one artik yeni oyun deneyimi yasatmiyor para israfi olur. Genişletmek için tıkla... Ne yapmamı öneriyorsunuz? Bu bütçeye zaten 8. nesil oyunları oynamanın bile büyük ayrıcalık olduğunu düşünüyorum.
Mustafa622 Femtopat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #12 Hocam ps4 al daha iyi eğer benim gibi paran yoksa Xbox one al daha iyi tavsiyem
deltawrp Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 550 Çözümler 2 23 Temmuz 2024 #13 Mustafa622 dedi: Hocam ps4 al daha iyi eğer benim gibi paran yoksa Xbox one al daha iyi tavsiyem Genişletmek için tıkla... Nasıl cihaz hocam önerirmisiniz?
Mustafa622 dedi: Hocam ps4 al daha iyi eğer benim gibi paran yoksa Xbox one al daha iyi tavsiyem Genişletmek için tıkla... Nasıl cihaz hocam önerirmisiniz?
LegendaryDevilHunter Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 6.354 Makaleler 7 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Temmuz 2024 #14 deltawrp dedi: Nasıl cihaz hocam önerirmisiniz? Genişletmek için tıkla... Uyguna bulabilirseniz PS4 alıp kırabilirsiniz.
deltawrp dedi: Nasıl cihaz hocam önerirmisiniz? Genişletmek için tıkla... Uyguna bulabilirseniz PS4 alıp kırabilirsiniz.
Rigeliuss Decapat Katılım 16 Eylül 2023 Mesajlar 699 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CBÜ Mekatronik Mühendisi 23 Temmuz 2024 #15 Temizi bulunursa alınabilir. Yeni oyunlardan birkaç tanesi çıkış yapmıştı , 30 fps değerlerinde amacın oyunu minimum değerde oynamaksa işlevini gayet yerine getirebilir. Bütçe artarsa ilerde sat-ekle ile model yükseltirsin .
Temizi bulunursa alınabilir. Yeni oyunlardan birkaç tanesi çıkış yapmıştı , 30 fps değerlerinde amacın oyunu minimum değerde oynamaksa işlevini gayet yerine getirebilir. Bütçe artarsa ilerde sat-ekle ile model yükseltirsin .
Nyxa Decipat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 1.391 Makaleler 1 Çözümler 4 23 Temmuz 2024 #16 Artık Xbox One ve PS4 ten kaçarak uzaklaşma zamanı geldi. Eski oyunları store'dan 10-20-30 liraya toplamayı düşünüyorsan One serisi alabilirsin. Bana kalırsa çöpe atılmış 4500 TL den başka bir şey olmaz. Ama sen bilirsin. Bir şekilde 3000-4000 TL biriktirip Series S al diyeceğim ama yukarıda bütçeyi arttıramam demişsin.
Artık Xbox One ve PS4 ten kaçarak uzaklaşma zamanı geldi. Eski oyunları store'dan 10-20-30 liraya toplamayı düşünüyorsan One serisi alabilirsin. Bana kalırsa çöpe atılmış 4500 TL den başka bir şey olmaz. Ama sen bilirsin. Bir şekilde 3000-4000 TL biriktirip Series S al diyeceğim ama yukarıda bütçeyi arttıramam demişsin.