2024'te Yeni Üniversite Sınavı

Serdar ak

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar şu an lise tercih aşamasındayım. 2 okul var biri Vefa diğeri de Beşiktaş Anadolu. Vefa'da hazırlık olduğu için 5 sene ama BAL 4 sene. Eğer 5 sene okursam 2024'teki yeni üniverite sınavına gireceğim. İlk defa yapıldığı için sıkıntı olmasın. Ama Vefa'da okumayı daha çok istiyorum, ne yapsam bilemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Beşiktaş Anadolu Lisesi'nde okumanı tavsiye ederim.

2024'e kadar daha kaç kere sınav sistemi değişir Allah bilir. Siz üniversite sınav sistemini kafaya takmayın, derslerinize çalışın ve güncel YKS sınavına göre hazırlanın zaten gerisi hal olacaktır.

Haklısın ya böyle hayat olmaz olsun iyi bir lise için çalış iyi bir üniversite için çalış üniversiteyi bitsin diye çalış sonuç olarak 12 yılını çöpe at en güzel yıllarını çöpe at böyle bir hayat olmamalı.

Beşiktaş Anadolu Lisesi'nde okumanı tavsiye ederim.
O okula gidesim kalmadı. Bir grup kurmuşlar, 10. sınıfa geçenler soruları yanıtlıyor. Yabancı dil eğitimleri iyi değilmiş. Mezunları da iyi gözükmüyor. Vefa'nın öğrenci meclisinden biriyle konuştum gayet iyiymiş. Bu seneki mezunları çok iyi yerde.

Ben de mezunlarına baktım 1 tane doğru dürüst mezun yok 230 puan almış herifin biri.
Hepimiz gelecek kaygısıyla büyüyoruz belkide yarın bir gün burada olamayacağız belkide ana halen çalışıyoruz yaşamak yerine.

Son düzenleme:
Ben zaten BAL'a yerleştim ama 2 tane nakil hakkım var, ikisinde de vefa yazacağım inşallah tutar.
PUANIM: 476,41
BEŞİKTAŞ / Beşiktaş Anadolu Lisesi 4 yıl İngilizce 150 0 475,4080
FATİH / Vefa Lisesi Hazırlık + 4 yıl İngilizce 150 0 477,5838

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…