Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #11 İnsanlar YKS 2024'e uzun zamandır hazırlanıyor. Bir anda sistem değişikliği kötü olur. Eğer değişseydi YKS 2023'ten önce açıklanırdı, sistem değişecek diye. O yüzden 2024'te de YKS olacak.
İnsanlar YKS 2024'e uzun zamandır hazırlanıyor. Bir anda sistem değişikliği kötü olur. Eğer değişseydi YKS 2023'ten önce açıklanırdı, sistem değişecek diye. O yüzden 2024'te de YKS olacak.
METANİC Kilopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 4.355 Makaleler 3 Çözümler 80 26 Haziran 2023 #12 Saçma sapan işler yapmasınlar da yeterli şu üniversiteye bir yerleşeyim sonrası benim için çok önemli değil. Artık böyle şeyleri düşünmekten bıktım.
Saçma sapan işler yapmasınlar da yeterli şu üniversiteye bir yerleşeyim sonrası benim için çok önemli değil. Artık böyle şeyleri düşünmekten bıktım.
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 26 Haziran 2023 #13 Öyle bir şey olsa bile en azından ilklerdeki üniversitelere giriş için ayrı bir sınav olur. Her üniversitede aynı kalitede eğitim verilemeyeceği açık.
Öyle bir şey olsa bile en azından ilklerdeki üniversitelere giriş için ayrı bir sınav olur. Her üniversitede aynı kalitede eğitim verilemeyeceği açık.
3 364485 Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 4.984 Makaleler 13 Çözümler 19 27 Haziran 2023 #14 Unut o işleri ama OBP kaldırılacak.
Morgan.jones Hectopat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 1.229 Makaleler 1 27 Haziran 2023 #15 Kalksa iyi olur ama kalkmayacak büyük ihtimal. Amerika ve Finlandiya'daki gibi ülke çok iyi olurdu.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.412 Makaleler 49 Çözümler 12 27 Haziran 2023 #16 Barisgzl1 dedi: İnternet ve Instagram. Genişletmek için tıkla... Kaynak belirtir misin?
Lychnica0 Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 2.014 Çözümler 5 27 Haziran 2023 #17 Toprakvv dedi: Devlet Bahçeli. Genişletmek için tıkla... O seneye kalkacak demedi bir gün kalkacak dedi ama o adamın dediğinin sence şuan önemi var mı adamın eski sözleriyle yeni sözleri tutmuyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Toprakvv dedi: Devlet Bahçeli. Genişletmek için tıkla... O seneye kalkacak demedi bir gün kalkacak dedi ama o adamın dediğinin sence şuan önemi var mı adamın eski sözleriyle yeni sözleri tutmuyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
T Toprakvv Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 1.362 Makaleler 3 Çözümler 11 28 Haziran 2023 #18 Lychnica0 dedi: O seneye kalkacak demedi bir gün kalkacak dedi ama o adamın dediğinin sence şuan önemi var mı adamın eski sözleriyle yeni sözleri tutmuyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi bence üniversite sınavı kalkmaz sadece sistem değişir. Kaynak sorulunca en üst mertebede bu konuyu dile getiren kişi bu ondan yazdım.
Lychnica0 dedi: O seneye kalkacak demedi bir gün kalkacak dedi ama o adamın dediğinin sence şuan önemi var mı adamın eski sözleriyle yeni sözleri tutmuyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi bence üniversite sınavı kalkmaz sadece sistem değişir. Kaynak sorulunca en üst mertebede bu konuyu dile getiren kişi bu ondan yazdım.
benibanlamayınartık Picopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 874 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 28 Haziran 2023 #19 Adı değişir