2024'te Zula oynanır mı?

Daha çok CS tarzında savaş oyunları hoşuma gidiyor. Günümüzde oynanabilecek, ücretsiz ve en azından orta seviyede grafikleri olan bir oyun biliyor musunuz CS hariç? CS de güzel bir seçenek aslında.

Hocam öncelikle selamlar. Oyunu 2019 yazdan beri oynuyorum. Hayatımın küçük bir parçası diyebilirim. Öncelikle isim konusuna değineceğim. İsimleri oyuncular kendi kafasından uydurup yazıyorlar. (Bazı yayıncıların nick olur hani oyuncularda ona özenip yapıyorlar.) Şimdi başlanır mı konusuna geleceğim. Eğer oyun hoşunuza gittiyse başlayın ancak bunları yazmam gerek. Oyun P2W kelimesinin karşılığı gibi. Para vermeden bir yerlere gelemiyorsunuz yani. Hile denk gelme olasılığı muhtemel ancak kafa dağıtmak için oynarım diyorsanız oynayın. Oyuncu kitlesine gelelim. Çoluk çocuk da var 45 yaşında adam da var. Yani tamamen şansınıza kim gelirse. Rekabetçi eşleştirme sistemi rezalet. Örneğin siz elmas elodasınız. Karşınıza sizden daha üst rankta oyuncular gelebilir ve oyuncu kitlesi çok fazla değil eskisi gibi. Şimdilik yazacaklarım bu kadar. İyi oyunlar hocam.

En son girdiğimde oynayanların neredeyse hepsi yüksek rütbeliydi ve +7 silahlara sahiptiler. Yeni başlayan birinin bunlar arasında barınabilme ve eğlenebilme olasılığı çok düşük. Arkadaşla 1v1 atılabilir belki o kadar. Bir de kartopu modu güzeldi o oynanabilir. Onun dışı oynanmaz.

Oyun ölü dostum

Bunu bir gün duyacağımı biliyordum Zula benim de çocukluğumun oyunu 6-7 saat başından kalkmazdım zamanında şimdi bunu duymak cidden üzücü.

+7 geldikten sonra zaten herkes bıraktı hocam dediğiniz gibi oyunda +7 silahlarınız yoksa gram zevk vermiyor geçen ay indireyim bakayım dedim durum dediğinizdende aslında bir tık beter sunucular bomboş

İlk çıktığı dönem 15-16 da internet kafede bu nasıl oyun ya diyip oynamıştık. Şuan bitik halde oynanmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…