2024'ün bitmesine sayılı günler kaldı. 2024'ün bitmesine 49 gün kaldı ve yılınız nasıl geçti? Verimli geçtiğini düşünüyor musunuz? 2024 size ne kattı?
Diğerleriyle benzer geçti. RDR2 oynadım ama.

Açıkçası kendimi bilgi olarak geliştirdim ve vücudum şuan bana göre çok iyi görünüyor. İş ve okul hayatında ise 2025'te çok iyi şeyler olacak umarım.

Nedeni bilmiyorum ama yaptığım tek şey OYUN
Nedeni bilmiyorum derken neden 13 saat oynadığımı bilmiyorum ki bunu zaten sormamışsın ki gerekte yok
Sinek öldürmek MAALESEF

Hala devam etmekte olan sosyal fobilerimi bayağı yendim ve enstrüman çalmakta geliştim diyebilirim. Ama ülkece sorunlu bir sene geçirdik.

2024'ün bitmesine sayılı günler kaldı. 2024'ün bitmesine 49 gün kaldı ve yılınız nasıl geçti? Verimli geçtiğini düşünüyor musunuz? 2024 size ne kattı?

2024 aslında dost kazıklarıyla iyi bir yıldı 3 ay yazın çalışıp hiç maaş almadım Discord'u sildim 2 hafta sonra Discord kapatıldı hayatım düzeldi günde 1 saat spor yapıyorum yürüyüş yapıyorum şu an 6 kilo verdim hedef 14 kilo daha vermek bakalım hayırlısı ocak ayındada ehliyet alacağım Allah'ın izni ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…