2025 Ankara trafiğinde öğrenci olarak araba kullanmak

mantiyiseverim

Hectopat
Daha fazla  
Seneye üniversiteye gireceğim umarım. Ama istediğim bölümlerin kampüsleri evime en az 30 km uzakta. Ayrıca toplu taşıma direkt olarak götürmüyor. Mutlaka en az 2 vesayit yapmam gerekiyor. Yeterince rezil oldum. Annem de böyle olmasını istemiyor. Dolayısıyla bir araba almak istedi. Üniversiteye araba ile gidip geleyeceğim. Ama bu trafiği düşündüğün zaman araba hiç mantıklı bir fikir olmuyor. Bu benim hep aklımdaydı ve zaten bir motosiklet almak istiyordum. Ama annem karşı geldiği, yardım etmeyeceği için kendim çalışıp alacağım. Alsam bile annemle aramız bayağı açılacak. Ne yapsam kararsız kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam bence tutkular ailenin üstünde değildir sonuçta aile her zaman var bu tarz konudan tartışmanız üniversite hayatınızı kötü etkileyebilir aranızı açmak yerine annenizin araba teklifini kabul edebilirsiniz üniversite bitince bir şekilde ikna edip arabayı satıp motor alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…