1.2 olan 4 silindir aynen. MPI motor genel olarak sorunsuz motordur hocam.
Bakımlarını düzgün yaptırır ve kalitesiz parça kullanmaz isen uzun süre sıkıntısız kullanabilirsin.
Zaten her yerde yetkili servisi var, sorun yaşamazsın.
i20'leri ben de çok beğeniyorum. Kıbrıs'a her gidişimde araç kiralamamda i20 kiralıyorum, Sürüşü falan keyifli bir araç.
Ama 1.2'ler otomatik değil, ona dikkat edin.
Bu sitede 4 silindir yazıyor hocam. Otomatik vites.
Hyundai i20’nin limitleri optimize edilen özellikleri, eşsiz bir dinamik deneyim için hem güçlü hem de kusursuz bir sürüş sunar. Daha fazla bilgi edinin.
Hocam şimdi gördüm. 3 silindir yazıyor. Otomatik vites 3 silindirin ne gibi sıkıntıları olabilir engelli raporuyla ÖTV'siz alacagım için 10 yıl satamayacagım için sorun çıkmasını istemem.
3 silindir motorlar çalışırken iyi evet, ama motor sorun çıktığı ve motor açıldığı zaman toplanması 4 silindir motorlara göre biraz daha zahmetli oluyor diyor ustalar..
Yıllardır al-sat yapan biriyim, haliyle sanayide çok zamanımız geçiyor bizim. Motor ustaları ağız birliği mi yapmışlar nedir genelde 3 silindir motorları sevmiyorlar, toplanması zor diyorlar.
Bu tabi benim fikrim değil, dediğim gibi ustalarımın demesi.
Tabi siz sıfır alacaksınız, Garantiniz de olacak, bakımları da düzgün yaparsanız çok sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.