Normalde denemelerden 360-400 arası alıyorum (0 çalışma). İstediğim lise geçen yıl 432 ile kapattı şu an düzenli bir ders çalışma programım var gibi. Sizce geç mi kaldım yoksa iyi mi? Sınava daha iyi odaklanmam için bilgisayarı bırakıp telefonu da çok azaltmayı düşünüyorum. Bana fikirlerinizi iletin, eğer istediğim liseyi kazanırsam PC alacağım.
Kimse geç kaldın çalışma, demez. Şunu bil olmazsa öğrendiğin bilgiler boşa gitmeyecek lise için temel atmış olacaksın. Bu yüzden her şeyin fazlasının zarar olduğu bu dünyada ancak çalışmanın bir zararı yok. Geç kalma olayıda tamamen görecelidir çalışma şekline bağlıdır.
Kimse geç kaldın çalışma, demez. Şunu bil olmazsa öğrendiğin bilgiler boşa gitmeyecek lise için temel atmış olacaksın. Bu yüzden her şeyin fazlasının zarar olduğu bu dünyada ancak çalışmanın bir zararı yok. Geç kalma olayı da tamamen görecelidir çalışma şekline bağlıdır.
Konu eksiğin varsa kapat ve bol bol deneme çöz branş veya genel deneme sonuçlarını önemse ama gerçek sınavda böyle yapacağım diye düşünme sınav anında en önemli olay stres yapmaman atacağın en büyük farklardan biri stres yapmamaktır.
Konu eksiğin varsa kapat ve bol bol deneme çöz branş veya genel deneme sonuçlarını önemse ama gerçek sınavda böyle yapacağım diye düşünme sınav anında en önemli olay stres yapmaman atacağın en büyük farklardan biri stres yapmamaktır.
LGS'deki aslan payın stres yönetimi olduğunu şükür biliyorum branş denemelerini oldukça çözüyorum normal denemeleride olabildiğince iyi çözmeye çalışıyorum fikir verdiğin için sağ ol.