2025 LGS netler nasıl?

87 geldi. 2Y ara derslerden 1B da fenden.
Denemelerde de zorlaniyordum zaten bu ara derslerde. Türkçede cok zorlandim ama beklemedigim bir sekilde full geldi. Sayisalda toplam 4 5 soru haric orta-kolaydi.

Denemelerde de zorlaniyordum zaten bu ara derslerde. Türkçede cok zorlandim ama beklemedigim bir sekilde full geldi. Sayisalda toplam 4 5 soru haric orta-kolaydi.

Maşallah çok iyi yapmışsınız hocam. Allah daim eylesin YKS'de de böyle güzel sonuçlar çıkartırsınız inşallah. Benim de hedefim 85 üstüydü ama olmadı sağlık olsun, en azından istediğim okulu kazandım emeklerimin karşılığını almış oldum. Fendeki boşunuz hangisiydi acaba, meraktan soruyorum. Kasnak sorusu falan zordu onu mu boş bıraktınız?

İnşallah dostum umarim sen de iyi yaparsin. Fende bos yaptığım soru a kitapcigi 19. soruydu. Metal kureyi suyun icine attigin soru. Nasil yapacagimi anlamadim, aslinda biraz mantik yuruterek dogruyu bulmustumda hiç emin degildim, arti olarak siklar yalniz 2'den cok bagimsizdi. Bende bos biraktim.

Çok iyi yapmışsın tebrik ederim. Ben de senin gibi Türkçede çok zorlandım. Ama sonum maalesef senin kadar şanslı olmadı.(Türkçe 17 doğru 3 yanlış) sınav için genel olarak konuşmam gerekirse bence sayısal kolaydı kafamı karıştıran tek bir soru bile olmadı.(sayısal full)
Sözelin devamı için Türkçeyi bitirdiğimde inkılapla devam ettim. Türkçe zorlayınca inkılapta kafam karıştı ve bir yanlış da oradan geldi. Allah'tan sağ bir şekilde din ve İngilizceyi full çıkardım ve sözelden kurtuldum. Toplamda 86 doğru 4 yanlış geldi. Ben bu sene yüzdeliklerin 2022'den biraz daha iyi olacağı kanısındayım.

[ Bence de bu arada.2021den kolay,2022den zordu.Keşke türkçeden de iyi yapsaymışsın.

[
Bence de bu arada.2021den kolay,2022den zordu.Keşke türkçeden de iyi yapsaymışsın.

Keşke... Ama yine de zaten yaşadığım yerden uzak olmak istemiyordum.(samsun) zaten istediğim liseye (garip zeycan fen lisesi- geçen 0.7 ile aldı ki bence bu sene yükselir.) Muhtemelen yerleşeceğim. Başka bir ili zaten sadece 500 yapsam düşünürdüm. Şu anda ise yaklaşık olarak 0.2-0.4 arsı bir dilim çıkacak gibime geliyor. Çıkınca tekrar bilgilendirmeye çalışırım.

Peki Sizce Bu Netlerle

Türkçe 18D 2Y

İnkılap 10D 0Y

Din 10D 0Y

İngilizce 10D 0Y

Matematik 16D 2Y 2B

Fen 19D 1Y

Geçen Sene 1,99 İle Kapatmış Liseye Gidebilir miyim?(Asıl İstediğim 1,46'lıktı Ama O Bir Tık Hayal Gibi Oldu)

Kral şöyle anlatayım sana, bu netlerle 2023'te 4.2'lik dilime giriyorsun çünkü objektif bir şekilde en kolay LGS'lerden biriydi 2023. 2024'te 2.54 dilime giriyorsun. Ama şundan emin ol ki dilimler 2024'e göre çok daha düşük olacak. 2021 kadar düşük olmaz büyük ihtimal ama ona yakın bir şeyler olur 2021'den birazcık daha yüksek olur dilimler büyük ihtimal. 2021'e göre 0.74'lük dilime giriyorsun yani bana sorarsan net bir şekilde girersin hatta daha iyi bir liseye de girebilirsin.

2021 ile alakası olmayan bir sınav. 2025'te görmediğiniz bilmediğiniz çeşitler çıkınca afallayıp 2021 ile karşılaştırmaya başlandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…