2025 model R25 alınır mı?

Weezers

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar 250.000 TL nakitim var taksitli motor almayı düşünüyorum. 2 senedir RS200 sürüyordum, arıza vermeye başladığı için sattım. Hızı şehir içinde bana yeterli oluyordu, şehir dışı kullandığım yok. R25 almayı düşünüyorum taksitli bir şekilde. Daha iyi bir öneriniz var mıdır?

Sadece racing motor önerilerine açığım.

Arkadaşlar 250.000 TL nakitim var taksitli motor almayı düşünüyorum. 2 senedir RS200 sürüyordum, arıza vermeye başladığı için sattım. Hızı şehir içinde bana yeterli oluyordu, şehir dışı kullandığım yok. R25 almayı düşünüyorum taksitli bir şekilde. Daha iyi bir öneriniz var mıdır?

Sadece racing motor önerilerine açığım.
Çok param var diyorsan al motor kötü mü değil ama o paraların motoru olduğunu düşünmüyorum gereksiz pahalı.

R25 piyasası acayip uçuk durumda. SR450 tercih edilebilir.

Onu da düşündüm hocam. Fakat Çinli marka olması, hakkında aşırı derecede şikayet gelmesi beni biraz tedirgin etti. İlk defa yüksek meblağda bir motor alıyorum güzel bir şey olmasını istiyorum.

Onu da düşündüm hocam. Fakat Çinli marka olması, hakkında aşırı derecede şikayet gelmesi beni biraz tedirgin etti. İlk defa yüksek meblağda bir motor alıyorum güzel bir şey olmasını istiyorum.

Hocam SR450'nin tek kroniği yağ soğutucusu. Aldıktan sonra güvendiğiniz bir tamirciye baştan tesisatını yenilettirip düzenli bakımlarla kullanabilirsiniz. Çevremde çokca SR450 kullanan var hepsi bu şekilde düzenli bakımlarla kullanıyorlar.

Hocam SR450'nin tek kroniği yağ soğutucusu. Aldıktan sonra güvendiğiniz bir tamirciye baştan tesisatını yenilettirip düzenli bakımlarla kullanabilirsiniz. Çevremde çokca SR450 kullanan var hepsi bu şekilde düzenli bakımlarla kullanıyorlar.
Anladım hocam. R25 o paraya değmez diyorsanız 450sr bakacağım.

Anladım hocam. R25 o paraya değmez diyorsanız 450sr bakacağım.
Bu şey gibi bir şey hocam,
Asus Rog Strix 5070Ti mı alırsın, Gainward 5080 mi?
5 yaşında Honda Civic mi alırsın, 2 yaşında Egea mı?
vs. vs.
Hepsi aynı para, bir taraf kalite, uzun ömür ve değer koruması vadediyor, diğer taraf daha düşük maliyete kaliteden kısarak yüksek performans.
Tercih meselesi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı