2025 MSÜ taban puanları düşer mi?

tugrul01

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben hava ast istiyorum. Pazar günü girdiğim MSÜ sınavında az çok hesapladığıma göre 260 puan alıyorum(39 net falan).sizce bu sene hava ast girebilir miyim zaten hepsinin taban puanları aynı ya, geçen yıl 264 ile alım yapmışlar. 4 puan düşük sadece, sizce alırlar mı veya baraj düşer mi? Bu yıl çünkü iki yıl boyunca on puan düşmüş hep bu sene hava ast gelir mi tabanı geçer miyim? Konu hakkında bilgi sahibi olanlar cevaplasın.

Bu sene sınav zordu (bence) ve birçok kişiden böyle duydum talep olmazsa düşer rahatlıkla 260 a süreç gösterecek

Aynı şekil bende düşmesini bekliyorum. Hesabıma göre kara deniz harp için sayısalım yetiyor. Ama sözel puanı ucundan kaçırıyorum. Bütün herkes Instagram gibi yerlerde yetişmedi, Türkçe sosyal zordu diyor. Yüksek ihtimal biraz düşer. 2021 de fazla 2022 de azalmış. Talebe göre değişiyor demek ki. Kara ve deniz tutmazsa bende gitmeyi düşünmüyorum. İnşallah herkese gönlünce puanı olur seninde dostum.

Hocam senle aynı durumdayım bende yaptığın hesaplama derken kaç net siniz tam olarak ?

Benim hesaplarıma göre puanım geçen sene HHO taban puanına göre 3-4 puan düşük gelecek. Ayrıca geçen sene MSÜ'ye girmiş biri olarak geçen senden çok daha kötü Türkçe ve sosyal neti yaptım, umarım herkes böyle yapmıştır. İnşallah mülakata çağrılırız.

Hocam bende o civardayim tam hatırlamadığım sorular var düşer mi çıkar mı bilmiyorum ama inşAllah tercih verebiliriz bu sene düşer diyolar taban puanları

Hocam bende o civardayim tam hatırlamadığım sorular var düşer mi çıkar mı bilmiyorum ama inşallah tercih verebiliriz bu sene düşer diyorlar taban puanları.

Kara subaylık gelmezse zaten astsubay olmayı hiç düşünmüyorum. Babam asker emeklisi iş yerinde başçavuşla teğmen kavga ediyor iksiide soruşturma yiyor. 30 40 yaşındasın 20 yaşında biri sana ahkam kesiyor. Ast üst rütbe olayı o yüzden önemli sende dikkat et bence ama tabii en kötü yine astsubay tercih verebilirim.

Astsubaylık 260'a kadar düşer diye tahmin ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…