2025 Nintendo Switch OLED alınır mı?

Blueesek

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben PC Emulator'den Nintendo oynuyordum ama hep cihazım olsun istemiştim. Şimdi alıp çip taktırsam, sıkıntı çıkar mı veya 2025 de alınır mı? Malum switch 2 çıkacak. Ne yapacağım, kararsızım.

Switch fiyatları ucuzlar mı bilmiyorum. Bekleyip almak daha mantıklı bence.

Lite ekranı bence küçük ve TV'ye bağlayacaksanız Switch tercih edin. Ayrıca OLED ekranının olması da çok iyi.

Şuan için kesinlikle alınabilir helede Nintendo oyunlarını deneyimlemediyseniz kütüphane zaten geniş bi de çip taktirirsaniz daha iyi olur malum oyun fiyatları belli hemde bu süre zarfında switch 2 oturmuş olur cihazı satıp switch 2 ye geçersiniz bende öyle yapacağım şahsen.

Arkadaşım taktırdı 2 yıl olacak nerdeyse sorun yok ama online için yazılımdan farklı şekilde cihazı açmak lazım diye biliyorum

Çiple ilgili sorum olacak çip taktırırsam cihazda sıkıbtı çikabilir diyorlar kullanamazsın diyorlar doğru mudur efendim.
Yalan. En kotu Hekate ve atmosphere yazilimlarini bastan kurarsin sorun cozulur. Sorun yasarsan her turlu yardimci olurum.

Arkadaşım taktırdı 2 yıl olacak nerdeyse sorun yok ama online için yazılımdan farklı şekilde cihazı açmak lazım diye biliyorum
OFW olarak acmak gerekiyor.

Yalan. En kotu hekate ve atmosphere yazilimlarini bastan kurarsin sorun cozulur. Sorun yasarsan her turlu yardimci olurum.

OFW olarak acmak gerekiyor.

Lite alıp kendim çip ile kırabilir miyim yani 3DS'i kırmak gibi basit mi? Bir de orijinal oyun alıp online oynamak istersem normal sisteme geçiş yapabiliyor muyum? Yani sistemi formatlamadan aralarında geçiş yapılınabiliyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…