Arkadaşlar ben PC Emulator'den Nintendo oynuyordum ama hep cihazım olsun istemiştim. Şimdi alıp çip taktırsam, sıkıntı çıkar mı veya 2025 de alınır mı? Malum switch 2 çıkacak. Ne yapacağım, kararsızım.
Şuan için kesinlikle alınabilir helede Nintendo oyunlarını deneyimlemediyseniz kütüphane zaten geniş bi de çip taktirirsaniz daha iyi olur malum oyun fiyatları belli hemde bu süre zarfında switch 2 oturmuş olur cihazı satıp switch 2 ye geçersiniz bende öyle yapacağım şahsen.
Lite alıp kendim çip ile kırabilir miyim yani 3DS'i kırmak gibi basit mi? Bir de orijinal oyun alıp online oynamak istersem normal sisteme geçiş yapabiliyor muyum? Yani sistemi formatlamadan aralarında geçiş yapılınabiliyor mu?