2025 Nintendo Wii alınır mı?

bekir07

Decapat
Daha fazla  
Nintendo Wii almayı düşünüyorum ama içinde hangi oyunların olduğunu bilmiyorum. Minecraft, GTA falan var mı? Eğer varsa ona göre alacağım. İnternette pek bilgi alamadım o yüzden buraya yazıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nintendo Wii almayı düşünüyorum ama içinde hangi oyunların olduğunu bilmiyorum. Minecraft, GTA falan var mı? Eğer varsa ona göre alacağım. İnternette pek bilgi alamadım o yüzden buraya yazıyorum.

Amacın bu tarz oyunları oynamaksa alma.

Wii bambaşka bir konsol. Öyle oyunlar bulamazsın. Ama alınabilir yine de. YouTubedan inceleme videolarına bak güzel oyunları var.

Konsolda GTA, COD gibi oyunlar var ama bu konsolun asıl amacı Nintendo oyunları. Super Mario Galaxy, Legend of Zelda Wild Waker, Metroid Prime, SSB Brawl, Sonic and the Black Knight, WarioWare gibi oyunları oynamıyacaksanız almayın. PS2 ve PS3 arasında bir görüntü kalitesi var.

Oyun listesi:

Bu Wii oyunlarını emulator ilede oynamak çok kolay ama Gamepad kısmı biraz garip.

Birde COD MW3 gibi oyunlar PS3 ve Xbox 360 göre çok tırt durmakta Wii'de.
Minecraft sonraki zamanlar çıkan WiiU ve 3DS'te var. Minecraft popüler olduğu zamanlar piyasada Wii kalmamıştı zaten.

Son düzenleme:
Peki Wii U nasıl? Alınır mı? TV'ye bağlanılır mı?
Çok fahiş satıyorlar ve başarısız bir üründü. TV'ye bağlanıyor ve Watch Dogs 1, AC3, Arkham City gibi oyunlara ev sahipliği yapıyor ama bu cihazlar bu oyunları ve Minecraft oynamak için alınmaz. İlla Minecraft istiyorsanız telefon veya PC daha iyi tercih.
Diğerleri için ise PS4 alın veya Xbox Series S zorlayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı