2025 Transporter vs 2024 vito tourer

blenxi

Kilopat
Daha fazla  
Ticari araç alacağım. İlk seçeneğim Transporter'dı ancak 2025 yılının mayıs-Haziran aylarında geleceğini ve üretim yerinin Türkiye olduğunu öğrendim. Bu şartlarda direkt Vito'ya yöneldim. Onda da fiyat farkı çok fazla. İnternette araştırma yaparken garip bir şekilde yeni modellerin (114 ve 124 cdı) hiç incelemesi olmadığını gördüm. Şikayetlere baktım normal herkesin başına gelebilecek şeyler. Eski modeller için kronik problem yazılmış ama bu modellerle ilgili bilgi yok. Sizin önerileriniz nelerdir? Vito tourer hakkında neden detaylı bir video yok? Genel olarak karşılaştırma yaparsak yeni fikirler ediniriz.

2024 facelift vito kullanıyorum. 124'e gerek yok 114'ün yakıt tüketimi gayet iyi.
Kötü yanları şu. Türkiye'de satılan modellerde otomatik kapı yokmuş. Ve ön koltuk ikili, diz mesafesi berbat. Boyu 1.80 olan insan uzun yolda rahatsız oluyor.
Ayrıca arka koltuğu Ters'e alınca şoförde sıkışıyor.
Transporter yerine caravelle tercih edin derim.

Caravelle'i beğendim ama fiyat çok fazla. 2.400.000-2.800.000 TL. Vito'nun karşısına koyacağım şu an sadece citroën jumpy var. Bu da City Van model olarak geçiyor. Bütçe 2 milyonu geçmeyecek şekilde olmalı.

Toureno Custom da bakabilirsiniz son kasa yeni kasa olanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…