2025 TYT için nasıl çalışılır?

Oğuzhan40

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, 11. sınıfım ve hedefim DHO. Bunun için sayısalımın iyi olması gerekiyor, temelim kötüydü acıl yayınların aktif matematik ve matematiğin ilacı kitaplarını aldım ve şu an aktif matematiğin 120 sayfasına kadar geldim. Hiç sevmediğim matematik artık çok keyif veriyor. Şimdi soruma gelecek olursak bu kitabı bitirdikten sonra matematiğin ilacı ile bir tane paragraf kitabını birlikte götüreceğim fakat kafam çok karıştı kendime nasıl bir program oluşturmalıyım? Bu senenin sonuna gelmeden TYT'yi bitirmek istiyorum, 12. sınıfta AYT'de rahat etmek için tavsiyeleriniz neler, hangi kitapları almalıyım, hangi hocaları dinlemeliyim, ders programımı nasıl oluşturmalıyım? Şimdiden teşekkürler.

Bu seneyi dolu dolu geçir 11'i anla kafanı 11. sınıfa ver. Yaz tatiline girer girmez TYT kasmaya başla ve sakın salma. Ayt'de rahat etmek için öncelikle işlem yeteneğinin iyi olması lazım. Güzel bir yaz programı ile halledilir. Yazın bol bol soru çözeceksin TYT matematiğe yönelik. Yoksa 12. sınıf matematiği de yaş olur.

Merhaba, 11. sınıfım ve hedefim DHO. Bunun için sayısalımın iyi olması gerekiyor, temelim kötüydü acıl yayınların aktif matematik ve matematiğin ilacı kitaplarını aldım ve şu an aktif matematiğin 120 sayfasına kadar geldim. Hiç sevmediğim matematik artık çok keyif veriyor. Şimdi soruma gelecek olursak bu kitabı bitirdikten sonra matematiğin ilacı ile bir tane paragraf kitabını birlikte götüreceğim fakat kafam çok karıştı kendime nasıl bir program oluşturmalıyım? Bu senenin sonuna gelmeden TYT'yi bitirmek istiyorum, 12. sınıfta AYT'de rahat etmek için tavsiyeleriniz neler, hangi kitapları almalıyım, hangi hocaları dinlemeliyim, ders programımı nasıl oluşturmalıyım? Şimdiden teşekkürler.
Mat geometri ve paragraf kas. Mat için iyi bir başlangıç yapmışın. O iki temel seviye kitabı çözdükten sonra 345 öneririm. Sonra 12 sınıfta orjinal ya da 3d çözersin. Mat icin biyikli ya da mert hoca dinleyebilirsin. Geometri için üçgen fasikülü cöz bence kolay bir kaynaktan çözüceksen sonra 345 ya da karekök çözersin. Geometri için kenan karadan izleme bıyıklıdan izle. Paragraf icin 345 0 risk var onu öneririm. O sene için bunlar yeterli olur. Bu kısma dikkat et yani. Onun dışında 11ci sınıfını iyi tut 12 de daha az zorlanırsın.

Mat geometri ve paragraf kas. Mat için iyi bir başlangıç yapmışın. O iki temel seviye kitabı çözdükten sonra 345 öneririm. Sonra 12 sınıfta orijinal ya da 3D çözersin. Mat icin biyikli ya da mert hoca dinleyebilirsin. Geometri için üçgen fasikülü cöz bence kolay bir kaynaktan çözüceksen sonra 345 ya da karekök çözersin. Geometri için kenan karadan izleme bıyıklıdan izle. Paragraf icin 345 0 risk var onu öneririm. O sene için bunlar yeterli olur. Bu kısma dikkat et yani. Onun dışında 11ci sınıfını iyi tut 12 de daha az zorlanırsın.

Bu seneyi dolu dolu geçir 11'i anla kafanı 11. sınıfa ver. Yaz tatiline girer girmez TYT kasmaya başla ve sakın salma. AYT'de rahat etmek için öncelikle işlem yeteneğinin iyi olması lazım. Güzel bir yaz programı ile halledilir. Yazın bol bol soru çözeceksin TYT matematiğe yönelik. Yoksa 12. sınıf matematiği de yaş olur.

Çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim.

Hocam birkaç konunuzu gördüm o yüzden geldim bende 11. sınıf dilciyim ancak sayısaldan sınava girmeye karar verdim ve sayısalcı olmaya ve 9. 10. sınıf TYT matematiğim yok denecek kadar az şimdi sıfırdan kararlı bir şekilde temel matematiğe başlamaya karar verdim sizce nasıl bir program yapmalıyım bu 2. dönemde TYT matematiğini bitirmek istiyorum ve seneye hemen sayısal sınıfına hazır olmak istiyorum. Siz bana nasıl bir program önerirsiniz ve kaynak kitaplar olarak ne önerirsiniz buna benzer kendi deneyimleriniz varsa paylaşır mısınız?

Hocam birkaç konunuzu gördüm o yüzden geldim bende 11. sınıf dilciyim ancak sayısaldan sınava girmeye karar verdim ve sayısalcı olmaya ve 9. 10. sınıf TYT matematiğim yok denecek kadar az şimdi sıfırdan kararlı bir şekilde temel matematiğe başlamaya karar verdim sizce nasıl bir program yapmalıyım bu 2. dönemde TYT matematiğini bitirmek istiyorum ve seneye hemen sayısal sınıfına hazır olmak istiyorum. Siz bana nasıl bir program önerirsiniz ve kaynak kitaplar olarak ne önerirsiniz buna benzer kendi deneyimleriniz varsa paylaşır mısınız?

Sana verebileceğim en iyi tavsiye aktif matematik alman kitap çok güzel ancak konu anlatım hocası berbat ötesi çok ezbere anlatıyor bunun için mert hocanın 70 günlük kampı var onunla birlikte aktif matematiği götürebilirsin konuyu daha iyi anlarsın sonrasında eğer ki denemelerde artış varsa 345'e geçebilirsin hadi diyelim yarım yamalak netlerle geçtin matematiğin ilacını alıp bir daha üstünden geçersin sonrasında kendince kitaplara geçersin önümüzde 3,4 aylık bir süreç olacak iyi değerlendirmemiz lazım :D
Ama bu süreçte sadece matematiğe ağırlık verme bir tane paragraf kitabı al matematik bitince sınır koy anlaman için 20 soru öneririm 20'den fazla yapma tabii bu sana kalmış böylelikle konuyu iyi anlayarak 3,4 ayda temelini çok sağlama alırsın bu süreçte keyfini yerinde tut moralini bozma yoksa istikrarın bozulur sıkılırsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı