Jasoon Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 92 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #1 Bildiğiniz gibi Epic Games'te yılbaşı indirimi başladı ve birçok oyun indirime girdi fakat kupon verilecek mi verilmeyecek mi herhangi bir bilgim yok. Eğer bilen biri varsa beni aydınlatabilir mi?
Bildiğiniz gibi Epic Games'te yılbaşı indirimi başladı ve birçok oyun indirime girdi fakat kupon verilecek mi verilmeyecek mi herhangi bir bilgim yok. Eğer bilen biri varsa beni aydınlatabilir mi?
Croxie Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 1.672 Çözümler 4 12 Aralık 2024 #2 Hayır geçen sene olduğu gibi verilmeyecek.
porschepanamera Femtopat Katılım 13 Aralık 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2024 #3 Croxie dedi: Hayır geçen sene olduğu gibi verilmeyecek. Genişletmek için tıkla... Geçen sene verildi kupon, bir sürü oyun aldığımı hatırlıyorum.
Croxie dedi: Hayır geçen sene olduğu gibi verilmeyecek. Genişletmek için tıkla... Geçen sene verildi kupon, bir sürü oyun aldığımı hatırlıyorum.
Jasoon Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 92 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2024 #4 porschepanamera dedi: Geçen sene verildi kupon, bir sürü oyun aldığımı hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Evet geçen sene verilmiş kupon.
porschepanamera dedi: Geçen sene verildi kupon, bir sürü oyun aldığımı hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Evet geçen sene verilmiş kupon.
SimonFive Hectopat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 1.949 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 5070TI 16gb - AMD RYZEN 5 7600X 32GB RAM- 2TB M2 SSD - Asus Prime B650M-R Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2024 #5 Croxie dedi: Hayır geçen sene olduğu gibi verilmeyecek. Genişletmek için tıkla... Geçen sene verildi,hafızan sanırım iyi değil pek.
Croxie dedi: Hayır geçen sene olduğu gibi verilmeyecek. Genişletmek için tıkla... Geçen sene verildi,hafızan sanırım iyi değil pek.