2025 yılında DayZ alınıp oynanır mı?

Baron_1453

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar oyunun fiyatı çok önemli değil şu an alsam oynasam sarar mı?

Sarar güzel oyundur ama istersen onun yerine Back 4 Blood al arklarla çok iyi akıyor hele geceleri efsane

Geçen ay PlayStation Plus abonelerine ücretsiz verildi bende aldım bu sayede klavye mouse desteği de var biraz girdim takıldım da o parayı hak eden bir oyun asla değil onu söyleyeyim bir de şu an full kemik kitle var oynatmıyorlar bile oyunu.

Sarar güzel oyundur ama istersen onun yerine Back 4 Blood al arklarla çok iyi akıyor hele geceleri efsane.

Back 4 Blood oynadım ama önerin için yine de sağ ol.

Bir çaresi yok mu offline falan yok mu yani.

Parasını hak etmeyen bir oyun bence DayZ almanızı önermem indirime girene kadar. DayZ yerine Rust deneyimleyebilirsiniz.

Parası önemli değil alsam sarar mı ben onu soruyorum bu arada önerin için teşekkür ederim Rust'ı istek listeme ekledim.

Parası önemli değil alsam sarar mı ben onu soruyorum bu arada önerin için teşekkür ederim Rust'ı istek listeme ekledim.
Açıkcası bu tarz bir oyunu ilk kez oynayacaksanız muhtemelen game sense olmayacağı için direkt ölüp sıkılacaksınız.

Bildiğim kadarıyla kasılması oldukça zor bir oyun ve gerçekten emek istiyor. Bu tarz oyunlar seviyorsanız kendinizi geliştirerek oynarsınız sıkılmadan zaten.

Youtube'den biraz video izleyin bence.

Tamamdır hocam sağ olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…