2025 Yılında hala Xbox Series S alınır mı?

GAREİS

Hectopat
Daha fazla  
Elimde 1 TB Digital One S var, kolsuz satıp Xbox Series S almayı düşünüyorum, alınır mı? Ve çoğu oyunu düşük çözünürlükte oynattığı doğru mu?

Game pass zammı sonrası bence albenisi bitti.

30 FPS oynamayı dert etmeyeceksen alınır ama Game Pass zammı sonrası bence üstüne para ekleyip PS 5 alması daha mantıklı.

Merhaba, bütçe düşükse tercih edilecek en mantıklı konsol Xbox Series S olur. GTA 6'da oynatacağı ek bir avantaj ancak keyif alır mısınız bilmiyorum. Bütçe yüksekse kesinlikle PS 5 tercih edin. Daha iyi ve daha ileriye dönük bir konsol.

30 FPS oynamayı dert etmeyeceksen alınır ama Game Pass zammı sonrası bence üstüne para ekleyip PS 5 alması daha mantıklı.
Bütçe ps5 e yeterli değil ne yazık ki.
GTA 6 içinde daha iyi olur diye düşündüm ancak eminim ki 15-20 FPS anca verir+düşük çözünürlükte

GTA 6'nın çıkmasına daha uzun bir süre var. Bence acele etme yavaş yavaş bütçeni arttırmaya çalış.

Bütçe PS5'e yeterli değil ne yazık ki.

GTA 6 içinde daha iyi olur diye düşündüm ancak eminim ki 15-20 FPS anca verir+düşük çözünürlükte.

O zaman bütçene en uygun konsol Series S başka alternatifi olduğunu sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…