İnceleme 2025 yılında Huawei Watch 3 kullanmak

• Konuyu başlatan Astiva
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 2.350
Biliyorum ancak nedenini anlamış değilim.

Samsung'un garip politikaları ve ülkeye sokunca ekstra IMEI ve eSIM modülü olduğunda fiyatın uçuk seviyeye gelmesinden kaynaklıdır.

Güzel saat hocam, hayırlı olsun. Açıkçası GT serisi bana yetersiz gibi geldi biraz yazılım açısından. Arkadaşımda GT4 var ve detaylı inceleme fırsatı buldum, ateş ölçme sensörü hariç Fit 3 gibi daha alt bir cihazla farkı yok. O fiyatlara çıkmışken Samsung Watch 6, 7 almak daha mantıklı olabilir tabii pil ömrünü göz ardı etmemek lazım.

Teşekkürler, GT serisi zaten Samsung Watch ile yarışmiyor, onunla yarışan Watch 3 ve Watch 4 modelleri oluyor. GT serisi klasik saat görüntüsü ve pil süresi arayan insanlara hitap ediyor. Mesela babam Watch serisi özelliklere ihtiyaç duymaması ve sürekli şarj etmek istemediği için tercih sebebi GT3 oldu, kendisi klasik saat görünümünden de etkilendi elbette. Huawei her iki kesim için de seçenek sunuyor. Düz Watch serisinin de klasik modelleri mevcut. Fit 3 modeli tasarım olarak kare ve daha spor bir yapıda fakat dediğiniz gibi GT4 ile benzer özelliklere sahip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…