2025 yılında iPhone 13 alınır mı?

neXusBlock

Femtopat
Daha fazla  
Senelerdir Android kullanıyorum en son 2013 de iPhone 5S kullandım.
Mac almamla beraber Apple ekosistemine geçmek istiyorum.

Ama hangi iPhone modelini alsam kararsızım.

Herkes 13-14 aynı 13 al yeter diyor bazıları da güncellemesi kesilecek 1 seneye diyor.

Önerileriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:

Alabilirsin gayet iyi telefondur. Samsung'cular gelmeden söylemek istedim.

Şu sıralarda iPhone 13'ün devri bitti. Yakında güncelleme almayacak. Önerim S24 FE. Fakat biraz daha yükselirseniz 14 olabilir. Veya 13Pro düz sürüm iPhone önermem.

Geçen günde birisi benzer soruyu sormuştu İphone 13 en az 3 sene daha güncelleme rahat alır, çok güçlü bir cihaz o. Güncellemenin kesilmesi demek cihazı kullanamayacağınız anlamınada gelmiyor zaten bende yedekte duran İphone 7 plus var ve halen kullanıyorum video falan izlemek için , eğer aynı fiyata bulursanız gidip 14 alın tabi herşey bütçe meselesi.

Şu sıralarda iPhone 13'ün devri bitti. Yakında güncelleme almayacak. Önerim S24 FE. Fakat biraz daha yükselirseniz 14 olabilir. Veya 13Pro düz sürüm iPhone önermem.

Arkadaş ekosistem yapmak için istiyor iyi okursan anlarsın.

13 daha 5 sene güncelleme alır. 1 sene diyen neyin kafasını yaşıyor acaba.

60Hz beni bozmaz dersen 13 al geç ama o parayı da hak etmiyor ya.

13 Pro Max kullanıyorum. Gayet de memnunum, bence 14 serisi ve 15 serisinden daha iyi bir telefon. Alabilirsen Pro Max almaya çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…