iPhone 13 almayı düşünüyorum artı ve eksileri nelerdir? Eğer alırsam en kötü bir 5 sene falan götürür mü? Biraz araştırdığımda işlemcisinin bayağı iyi oldugunu duydum. Kullananlar deneyimlerini anlatırsa sevinirim.
iPhone 13 almayı düşünüyorum artı ve eksileri nelerdir? Eğer alırsam en kötü bir 5 sene falan götürür mü? Biraz araştırdığımda işlemcisinin bayağı iyi oldugunu duydum. Kullananlar deneyimlerini anlatırsa sevinirim.
Hocam şu an fiyatları 33 civarlarina düştü aslında o konuda iyi ama sizin bütçe nedir çünkü iPhone 13 dediğimiz cihaz 2021 Eylül ayında piyasaya sunulan 4. yılına girecek olan bir cihaz biz ona 3 yıl diyelim siz 3 yıl önce çıkmış bir telefon almak ister misiniz orası tartışılır bütçe artarsa iPhone 14 - 15 bakmak daha mantıklı olur hem ileride satmak açısından hem uzun ömür açısından.
Bilgisayar ile telefonun ne alakası var hocam ve sizin karşılaştırmaniz üst seviye amiral gemisi ekran kartı vs bütçe dostu segmentinin en altı bı kart telefon ile bilgisayarı karşılaştıramayizRTX 5060 mı RTX 3090 Ti mı senin mantığınla 5060 daha iyi oluyor.
Bilgisayar ile telefonun ne alakası var hocam ve sizin karşılaştırmaniz üst seviye amiral gemisi ekran kartı vs bütçe dostu segmentinin en altı bir kart telefon ile bilgisayarı karşılaştıramayiz.
Örnek olsun diye öyle dedim bana da saçma geldi şimdi ama yine de alınır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.