2025 yılında iPhone 13 alınır mı?

niueie

Hectopat
Yer
Bingöl
iPhone 13 almayı düşünüyorum artı ve eksileri nelerdir? Eğer alırsam en kötü bir 5 sene falan götürür mü? Biraz araştırdığımda işlemcisinin bayağı iyi oldugunu duydum. Kullananlar deneyimlerini anlatırsa sevinirim.

iPhone 13 almayı düşünüyorum artı ve eksileri nelerdir? Eğer alırsam en kötü bir 5 sene falan götürür mü? Biraz araştırdığımda işlemcisinin bayağı iyi oldugunu duydum. Kullananlar deneyimlerini anlatırsa sevinirim.

Abimde 11 Pro Max var o bile hala mükemmel çalışıyor alınır.

Gecen sene 12 aldim gayet memnunum. 13 alirsan minimum 5 sene goturecektir.

Hocam şu an fiyatları 33 civarlarina düştü aslında o konuda iyi ama sizin bütçe nedir çünkü iPhone 13 dediğimiz cihaz 2021 Eylül ayında piyasaya sunulan 4. yılına girecek olan bir cihaz biz ona 3 yıl diyelim siz 3 yıl önce çıkmış bir telefon almak ister misiniz orası tartışılır bütçe artarsa iPhone 14 - 15 bakmak daha mantıklı olur hem ileride satmak açısından hem uzun ömür açısından.

Hocam şu an fiyatları 33 civarlarina düştü aslında o konuda iyi ama sizin bütçe nedir çünkü iPhone 13 dediğimiz cihaz 2021 Eylül ayında piyasaya sunulan 4. yılına girecek olan bir cihaz biz ona 3 yıl diyelim siz 3 yıl önce çıkmış bir telefon almak ister misiniz orası tartışılır bütçe artarsa iPhone 14 - 15 bakmak daha mantıklı olur hem ileride satmak açısından hem uzun ömür açısından.

RTX 5060 mı RTX 3090 Ti mı senin mantığınla 5060 daha iyi oluyor.

Örnek olsun diye öyle dedim bana da saçma geldi şimdi ama yine de alınır.

Alınmasına bir şey demiyorum bütçe o kadarsa tabii ki tercih edilir arkadaş bütçe belirtmeyince o yüzden dedim 5 yıl dediğine göre aldığı zaman uzun süre kullanmak istiyor o yüzden bütçe çıkıyorsa üst model almak daha iyi ileride satma açısındanda günceligini koruması.

Elimde hem 13 hem de 13 Pro Max var 120hz ekran ve ram farkı kullanırken hissediliyor. 13 yerine Temiz kullanılmış 13 Pro almak daha iyi olabilir.

Hocam 2 yıl önce aldım hala müthiş çalışıyor herhangi bir yavaşlama takılma gibi bir sorun yok, yalnızca pil ömrü biraz azaldı ama hala tüm günü çıkarıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı