2025 yılında iPhone 8 kullanılır mı?

907200

Femtopat
Arkadaşlar merhaba.
Büyük ekranlı telefonları sevmiyorum bu yüzden iPhone 8 almayı düşünüyorum.
Telefon elinden düşmeyen birisi değilim günde 2 saat kullanıyorumdur en fazla.
Benim için biraz güzel fotoğraflar ve videolar çeksin, internete bağlansın yeterli.
Aklımda kalan nokta uygulama desteği kısmı banka uygulamaları, e-Devlet, MHRS, ÖSYM mobil uygulaması gibi uygulamalar yükleniyor mu?
Tabii en önemlisi WhatsApp olması bazı arkadaşlarım WhatsApp yok diyor ama iPhone 6S kullanan başka kişiler ben WhatsApp kullanıyorum diyor.
Jailbreak adında bir yöntem varmış IOS'un izin vermediği kişiselleştirmeleri yapmamızı sağlıyormuş görsel olarak.
Jailbreak ile sürüm desteklemese bile uygulamaları yükleyebilir miyiz?
Kısacası şarj konusunda sıkıntı yaşamayacağımı düşünüyorum güçlendirilmiş batarya ile 5 saat ekran süresi alan arkadaşlar varmış.
Sizin tavsiyeniz nedir?

Arkadaşlar merhaba.
Büyük ekranlı telefonları sevmiyorum bu yüzden iPhone 8 almayı düşünüyorum.
Telefon elinden düşmeyen birisi değilim günde 2 saat kullanıyorumdur en fazla.
Benim için biraz güzel fotoğraflar ve videolar çeksin, internete bağlansın yeterli.
Aklımda kalan nokta uygulama desteği kısmı banka uygulamaları, e-Devlet, MHRS, ÖSYM mobil uygulaması gibi uygulamalar yükleniyor mu?
Tabii en önemlisi WhatsApp olması bazı arkadaşlarım WhatsApp yok diyor ama iPhone 6S kullanan başka kişiler ben WhatsApp kullanıyorum diyor.
Jailbreak adında bir yöntem varmış IOS'un izin vermediği kişiselleştirmeleri yapmamızı sağlıyormuş görsel olarak.
Jailbreak ile sürüm desteklemese bile uygulamaları yükleyebilir miyiz?
Kısacası şarj konusunda sıkıntı yaşamayacağımı düşünüyorum güçlendirilmiş batarya ile 5 saat ekran süresi alan arkadaşlar varmış.
Sizin tavsiyeniz nedir?

iPhone 8 kullanan arkadaşım memnun.

Yükleniyor, hala elimde iPhone 8 Plus var indirilemeyen uygulama yok neredeyse şimdilik. Bende de güçlendirilmiş pil var neredeyse bir günü rahatlıkla çıkartıyor.

Telefon dediğin şey zaten alo demek, whatsapp, tarayıcı gezinti, müzik, kamerası da iyi olsun yeter. Fazla miktarlara neredeyse hiç kullanmayacağın özellikler için üst model almana gerek yok benim gibi basit kullanıcıysan.

Telefon dediğin şey zaten alo demek, WhatsApp, tarayıcı gezinti, müzik, kamerası da iyi olsun yeter. Fazla miktarlara neredeyse hiç kullanmayacağın özellikler için üst model almana gerek yok benim gibi basit kullanıcıysan.

Bende bu düşüncedeyim hocam bu yüzden elden küçük bir şeye çok fazla para yatırmak istemiyorum.
Uygulama desteği konusunda kesin bir bilgi olsa pozitif yönde alacağım direkt.

Bende bu düşüncedeyim hocam bu yüzden elden küçük bir şeye çok fazla para yatırmak istemiyorum.
Uygulama desteği konusunda kesin bir bilgi olsa pozitif yönde alacağım direkt.

Uygulamalar eski modellerden yavaş yavaş desteği çekiyor. Bence Mini ve SE gibi ara modellere girme telefonla işin yoksa şarjı dayanıklı uzun ömürlü bir Android bak illa iPhone diyorsan iPhone 11'den aşağısı şu an uygulama desteği açısından bu sene kurtarır ama önümüzdeki senelerde desteği çekebilirler belli olmaz. Ayrıca iPhone X zamanının beğenilen bir modeliydi hala kullanılıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı