2025 yılında iPhone X alınır mı?

uzayli_1

Decapat
Daha fazla  
Beni birkaç sene idare etsin fiyatı da yüksek olmasın gibi bir telefon arıyorum, yaşadığım şehirde temiz iPhone X buldum 6000 liraya alacağım. Mantıklı mı?

Sence mantıklı mı hocam 2017 Kasım'da çıkmış 8 yaşındaki telefona 6K vermek? Yani iPhone 12,13 falan sorsanız bu devirde alınır mı? Alınmaz mı diye yorumda bulunalım ama X nedir artık ya? Arkadaki elma logosuna bu kadar tav olmayın, çok daha iyi Android'ler var o paraya.

Hocam biliyorum bende bunları maksimum kullancağım 1 sene kadar. Sonrasında daha üst modellere geçeceğim zaten.

iPhone X, 6K verip değil 1 yıl 1 ay bile kullanılacak telefon değil.

Neden dostum? 2018'den beri iPhone X kullanıyorum tek sorunu bataryasıydı onu da yenisini taktırdım cillop gibi kullanıyorum Call of Duty, PUBG Mobile, eFootball hepsini 60 FPS rahatlıkla oynatıyor niye 1 ay bile kullanılamaz açıklasana bana?

Beni birkaç sene idare etsin fiyatı da yüksek olmasın gibi bir telefon arıyorum, yaşadığım şehirde temiz iPhone X buldum 6000 liraya alacağım. Mantıklı mı?
Klasik bir seçenek ama yenilenmiş İphone 11 daha mantıklı duruyor. Fiyatı 10k civarında vardı sanki. Onun dışında Halen daha İphone 8 Plus kulananlar varken sağlamsa mantıklı duruyor. Şuanki telefonlardan bile iyi İphonelar var.

12k altına iyi android telefon yok. Çoğunda bişeyi kısılmış olarak geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…