2025 yılında mining yapılır mı?

umut01014

Decapat
Daha fazla  
İlkez minig işine girmeyi düşünüyorum. 80 k bütçe var. Şimdi girmek mantıklı mı ve nasıl bir yol izlemeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Maliyetlerden (özellikle elektrik ve soğutma) mantıklı değil diyenler var. Kendini amorti etmesi bile uzun zaman alacaktır.

Elektriği kaçak çekip ekran kartlarını çalmadığın sürece (!) artık mantıklı bir işlem değil.

Elektriği kaçak çekip ekran kartlarını çalmadığın sürece (!) artık mantıklı bir işlem değil.
Hocam köyde yaşıyorum güneş paneli var elektriğim bedava onu kullanmak istiyorum pasif gelir olarak bu iş aklıma geldi şuanki pcde bi deneme yapayım ona göre bi yol izlemeliyeyim

Güneş panelleri ekran kartlarının enerjisini karşılayamaz ve eth son zamanda düşüşe geçti sen git ekran kartına onca para ver sonra ayda 100-200 TL Kazan bu işe girip te batan çok kişi oldu geçen bir kişi 40 tane rx6600 ile mining sistem kurmuş şimdi yok fiyatına satiyor

Şu an RTX 5090'ın gerisi günlük bir dolar bile değil, elektrik gideri düşülmeden. Bence hiç mantıklı bir yatırım olmaz. Ama asic cihazları ile mining yapılabilir hele elektrik giderin olmayacaksa.

Şu an RTX 5090'ın gerisi günlük bir dolar bile değil, elektrik gideri düşülmeden. Bence hiç mantıklı bir yatırım olmaz. Ama asic cihazları ile mining yapılabilir hele elektrik giderin olmayacaksa.
O konuda hiç bilgim yok ama çok riskli satmak istesem satışı yok biraz araştırdım çoğu kişi önermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…