2025 yılında Nintendo Switch OLED almak mantikli mi?

Blueesek

Picopat
Daha fazla  
Nintendo Switch OLED almayi dusunuyordum switch 2 cikinca heyecanlandim. Ama TR'de 30-40 bin TR arası olacakmis ama o kadar parayi konsola vermek istemedim. Onun yerine OLED mantikli mi ve alirsam cip taktirirsam ne olur? Ban yer miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Nintendo Switch OLED almayi dusunuyordum switch 2 cikinca heyecanlandim. Ama TR'de 30-40 bin TR arası olacakmis ama o kadar parayi konsola vermek istemedim. Onun yerine OLED mantikli mi ve alirsam cip taktirirsam ne olur? Ban yer miyim?

Ben de almak için aynısı düşünüyorum hocam bence bizim için switch OLED almak daha mantıklı.
Ban kısmında bildiğim kadarıyla eğer Nintendo anlarsa cihaza ban atıyor Nintendo üyeliği alamıyorsunuz.

Bence yeni konsola sadece 2 3 ay kala alınmaz, onun yerine ilk parti switch 2'lerin çıkmasını ilk seri üretimin sorunları hallolunca düzgünce switch 2'ye giderdim. Ama tabii ki o konsola ben de Türkiye'de o parayı vermem. Yurt dışına çıkıp vergi iadesiyle vesaire alacak da durumda değilseniz tabii çipli bir switch OLED çok da güzel olur.

Ben şahsen çipli kullanmıyorum, farklı ülkelerden ucuza kaparak idame ettiriyorum ama çipli kullanımda da fark edilirse tabii ki Online oyunlardan ve Online içeriklerden banlanıyorsun. Hani çok da bir olayı yok bu arada, şahsen kırdırınca tek kaybın splatoon 3 oynayamamak olabilir. Kırdırıp hem tablet gibi anroid de yüklersin, istediğin zaman oyunlarını da oynarsın, istediğin temayı kurar, istediğin oyunu oynarsın. Çok da ucuza gelir. Çok abartmadan overclock yapmak da bir artı tabii ki.

Almaya kararlıysanız mümkün olduğunca sıfıra yakın uygun bir ikinci el oled tercih edin, hazır kırılmış ve iyi durumda olan bir teklif görürseniz onu tercih edin.

Merhaba, iyi sosyaller bence çipli switch OLED almak yapacağınız en iyi şey olur, ban olayı asla söz konusu değil emummc ile ban yemeniz neredeyse imkansız. Şahsen ben 1 yıllık süreç içerisinde ban yemedim ama Online oynamaya çalışmıyorum tabii ki de. Ban yersenizde cihaz çöp olmuyor bu arada banı kaldırmanın yolları var ama zahmetli. Switch 2 konusunda önceki arkadaşın dediği gibi ilk sürümler sıkıntılı olacaktır hem de oyunlara verecek parada sizi bir hayli üzer. En iyisi 2 de kırılana kadar beklemek olacaktır ki switch size çok fazlasıyla yetecek tonla oyun var bitiremeyeceğiniz kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…