2025 yılında POCO X7 Pro alınır mı?

WispX_19

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıktan gördüğünüz gibi bu telefonu internette bayağı gördüm hatta ünlü YouTuber'ların kullandığını bile gördüm ancak fiyatı biraz yüksek ve çoğu kişi şarjı hızlı bitiyor, çok ısınıyor vb. kötü yorumlar gördüm sizce verdiğimiz paraya değer mi? ( yorumlarınızı en kısa sürede bekliyorum)

4-5 aydır kullanıyorum şahsen ben oldukça memnunum. Arada Delta Force vs oynuyorum 120 FPS akıcı şekilde oynatıyor. İşlemcisi çok güçlü olduğundan uzun süre oynayınca ısınma oluyor evet ama bu çoğu telefonda böyle. 90 FPS sabitleyince ısınma oldukça azalıyor. Tavsiyem soğutucu fan ile oynamak. Kamera kısmında ise arka idare eder gayet net çekiyor fakat ön kamera berbat. Fotoğraf çekilince otomatik olarak AI devreye giriyor ve sulu boya gibi yapıyor fotoğrafı. Gece ön kamerayı unut zaten leş gibi çekiyor. Kısaca kamera ile iç içeysen başka telefonlara yönel. Ama benim için performans önemli diyorsan bu fiyata rakibi yok. Şarjı 90W 35-40 dakika da full şarj doluyor. Ben tavsiye ederim merak ettiğin şeyler varsa cevaplayabilirim.

Tamamen ne için alacağınıza bağlı.

Bataryanın 6000mAh olduğuna bakmayın verimlilik konusunda çok zayıf.

Şebeke sorunu yaşadığını söyleyenler var.

Bütçesi için aşırı güçlü bir işlemciye sahip ancak ısınma sorunu var. Oyun oynarken fan takmanız gerek. Performans olarak çok güçlü bir cihaz.

Poco X serisi tamamen oyun içindir. Oyun dışında alınmayacak bir seri her telefonuyla. Oyun oynuyorsanız bile Poco F6 daha mantıklı X7 Pro'ya kıyasla daha dengeli bir cihaz sayılır. RAM performansı, ağ performansı ve ekran kalitesi olarak çok daha iyi X7 Pro'dan. Zaten bu bütçede oyun oynayacaksanız Poco X7 Pro veya Poco F6 almak zorundasınız. Bu ikisi dışında ise arkadan X6 Pro ve A56 gelir.

Performans önemliyse bütçe artarsa Poco F7.

Peki biraz kafam karıştı ben şebeke sorunu , bağlantı sorunu , ve benzer bu gibi sorunlar olmayacak oyunlarda performansı iyi olan bir POCO modeli arıyorum sizin öneriniz hangi model olur arkadaşlar ?.

Ve oyunlarda sorun çıkartmayacak, ısınma problemi yaşamayacağım bir POCO modeli araştırıyorum arkadaşlar ona göre yazarsanız sevinirim.

Poco F7 kesinlikle. Oyun performansı konusunda ömürlük telefon. Parçalanana kadar gider oyunlarda.
Bütçeniz F7'ye yetmiyorsa F6.
Bütçeniz daha da artabiliyorsa Poco F7 Pro.

Peki kanka F6 da iyi midir yani? Sen bunu kullanıp tecrübe ettiysen telefon hakkındaki iyi yönleri kötü yönleri yazarsan sevinirim.

Bazı modellerinde sorunlar oluyor,F7 alınabilir.

Şebeke ve bağlantı sorunu yok dediğim gibi diğer arkadaşların dediğine bakma kullanmayan atıp tutuyor evet birçok kişi şebeke sorunundan bahsetmiş fakat o sorun eski de kaldı gelen güncellemeler ile sıkıntı giderildi. Devam ediyor diyenler de telefona server kayıt attıranlar vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…