2025 yılında PSP alınır mı?

tlablghn

Hectopat
Daha fazla  
Herkese selamlar öncelikle, Enis Kirazoğlu'nun son videosunda el konsollarını gördüm, çok hoşuma gitti, çocukken hep alıp oynamak isterdim fakat maddi imkanlar vs. el vermemişti, şimdi böyle arada nostalji yapıp bir PSP almak eski oyunlara kafa dağıtmalık girmek istiyorum fakat hiç tecbürem yok, ne el konsolunda ne PlayStation oyunları vs. tarafında sizce 2025 yılında 2. el PSP almak mantıklı mı yoksa onun yerine muadil cihazlar var mıdır? Teşekkürler herkese.

Uyguna temiz bulursan alınır bence. Yakın zamanda ben de almayı düşünmüştüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
O dönemler elinde PSP olanlar şimdi muhtemelen BMW'ye binenler... Benim hep bilgisayarım olmuştu ama PSP'de gözüm kalmıştır daima çocukken. Bugün aynı videoyu ben de izledim. Bütçeniz varsa gayet düşünülebilir.

Nostaji olsun diyorsan al yoksa emulatorden devam.

Kesinlikle çok iyi bir cihaz fakat ülkemizde bence absürt rakamlara satılıyor, aslında hissiyatı güzel bir el konsolu ben de almak isterim ama dediğim gibi çok pahalı satılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeniz varsa alınabilir.

Bütçen varsa PS Vita al eğer çok fazla deneyimlemek istiyorsan telefonuna emülatör kurabilirsin PSP kullanmak güzel bir şey ama paran varsa PS Vita al çok daha güzel.

Konuya tıklamadan anladım Enis Kirazoğlu'nun videodan buraya geldiğinizi

Arkadaşlar ilginiz ve alakanız için çok teşekkür ederim Nintendo Switch Lite aldım çipli 1 yıllık ürün 1 yıl daha garantisi mecvut 7bin TL'ye anlaştık satıcıyla herhangi bir sorunu yok. PSP vita ya da diğer PSP serilerinde düzgün olanlar 4-5bin civarıydı o yüzden üzerine biraz daha ekleyip bu modeli almak istedim.

@Berat134 @HankSchrader @rulinAwir @Tenseii @yusufselim766

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…