2025 yılında RX 580(8 GB) ekran kartlı hazır sistem alınır mı?

leonada

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben hazır sistem almak istiyorum. Bunun için para da biriktiriyorum. Aklımda normalde 4060'lı 20k üstü bir sistem almak var. Ama 20klık bir sistem için gereken parayı biriktirene kadar o sistemler 30k falan olur. Bende şöyle düşünüyorum. GameGaraj'dan 20 bin TL altı RX 580'li sistem bulup özelleştirip alsam mı? Sonra onu ihtiyacıma göre yükseltsem nasıl olur?

Gereksiz olur 20 klık siztemin 30 k olması 1 yılı bulur zaten o sırada kampanyalardan falan gene 20'lere bulursun.

Arada 16-17'e ARC A750 veya RX 6600 sistemler düşüyor, illa ucuza birşey alacaksanız onları alın. Yoksa tek tek toplasanız, RX 580'i 2.el alsanız aynı şey.

Gereksiz olur 20 klık siztemin 30 k olması 1 yılı bulur zaten o sırada kampanyalardan falan gene 20'lere bulursun.

Hocam benim 20k yı toplamamda en erken yıl sonunu bulur gibi.

20k biriktireceğim o zaman. O sıraaa Arc B580 sistem bulursam yapıştırırım.

Hocam benim 20k yı toplamamda en erken yıl sonunu bulur gibi.

20k biriktireceğim o zaman. O sıraaa Arc B580 sistem bulursam yapıştırırım.
Paranız biriktikçe direkt döviz veya altın yapın. Yıl sonu hem değerini korumuş olur sonra bozdurup duruma göre tekrar değerlendirirsiniz.

İdareten oyun oynamak için bir sistem lazımsa ikinci elden o öyle bir sistem bakılabilir, ya da tek tek toplanabilir. Bu tarz bir sistem şu an sıfır olarak alınmaz.

Hocam en iyisi biriktirmeye devam. İkinci ellere güvenmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…