Şehmuz Emir Almas Picopat Katılım 27 Ekim 2024 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2025 #21 Novella dedi: 2025 yılında RX 580 almak doğru mudur sizce? Genişletmek için tıkla... Hocam her ekran kartının alıcısı vardır. Önemli olan bütçeniz, kartın fiyatı, beklentiniz. Detayları verirseniz yardımcı olabiliriz
Novella dedi: 2025 yılında RX 580 almak doğru mudur sizce? Genişletmek için tıkla... Hocam her ekran kartının alıcısı vardır. Önemli olan bütçeniz, kartın fiyatı, beklentiniz. Detayları verirseniz yardımcı olabiliriz
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.566 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2025 #22 Hayır alınmaz kesinlikle alınmaz hiçbir zaman alınmamalı
rastgele bir fakir Decipat Katılım 22 Eylül 2024 Mesajlar 1.427 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2025 #23 Bruh123 dedi: Profil resminin hakkını veriyorsun kral. Genişletmek için tıkla... Kendisi benim 5 yıllık arkadaş sürekli sese giriyoruz troll olsun diye yazdım ama profil resmimin ve ismimin hakkını verdiğim doğrudur. Şehmuz Emir Almas dedi: Hocam her ekran kartının alıcısı vardır. Önemli olan bütçeniz, kartın fiyatı, beklentiniz. Detayları verirseniz yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... 8 bini var sadece Roblox MC ve CS:GO gireceğiz tam detay vermeyi unutmuş.
Bruh123 dedi: Profil resminin hakkını veriyorsun kral. Genişletmek için tıkla... Kendisi benim 5 yıllık arkadaş sürekli sese giriyoruz troll olsun diye yazdım ama profil resmimin ve ismimin hakkını verdiğim doğrudur. Şehmuz Emir Almas dedi: Hocam her ekran kartının alıcısı vardır. Önemli olan bütçeniz, kartın fiyatı, beklentiniz. Detayları verirseniz yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... 8 bini var sadece Roblox MC ve CS:GO gireceğiz tam detay vermeyi unutmuş.
SerdarT35 Megapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 15.053 Makaleler 11 Çözümler 115 Yer Castel Sant'Angelo Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R1056NT i5-14500HX | RTX 4060 Mobile 120W | 32 GB DDR5 5200Mhz Cinsiyet Diğer 3 Şubat 2025 #24 Novella dedi: GTA 5 Roblox MC arkadaşlarla takılmalık oyunları oynayacağım. 2. el için 3.5-4K arası. Genişletmek için tıkla... O fiyata rahat RX 5700 bulursun.
Novella dedi: GTA 5 Roblox MC arkadaşlarla takılmalık oyunları oynayacağım. 2. el için 3.5-4K arası. Genişletmek için tıkla... O fiyata rahat RX 5700 bulursun.
LorenzoMatterhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 2.950 Çözümler 5 Yer Illinois,Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2025 #25 rastgele bir fakir dedi: Kendisi benim 5 yıllık arkadaş sürekli sese giriyoruz troll olsun diye yazdım ama profil resmimin ve ismimin hakkını verdiğim doğrudur. Genişletmek için tıkla... Şakasına dediydim zaten . Ama alınır ya yine de son model oyunlar oynamıyorsan.
rastgele bir fakir dedi: Kendisi benim 5 yıllık arkadaş sürekli sese giriyoruz troll olsun diye yazdım ama profil resmimin ve ismimin hakkını verdiğim doğrudur. Genişletmek için tıkla... Şakasına dediydim zaten . Ama alınır ya yine de son model oyunlar oynamıyorsan.
Şehmuz Emir Almas Picopat Katılım 27 Ekim 2024 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2025 #26 Novella dedi: GTA 5 Roblox MC arkadaşlarla takılmalık oyunları oynayacağım. Genişletmek için tıkla... Amacınıza uygun hocam gayet yeterli. Novella dedi: GTA 5 Roblox MC arkadaşlarla takılmalık oyunları oynayacağım. 2. el için 3.5-4K arası. Genişletmek için tıkla... Hocam 3.5-4K arasına kovalarsanız çok daha uygun modeller var.
Novella dedi: GTA 5 Roblox MC arkadaşlarla takılmalık oyunları oynayacağım. Genişletmek için tıkla... Amacınıza uygun hocam gayet yeterli. Novella dedi: GTA 5 Roblox MC arkadaşlarla takılmalık oyunları oynayacağım. 2. el için 3.5-4K arası. Genişletmek için tıkla... Hocam 3.5-4K arasına kovalarsanız çok daha uygun modeller var.
Novella Centipat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2025 #27 BlueAim dedi: 2 GB ekran kartı ve i5 650 ile Roblox hariç hepsini oynadım hocam en Low'a. Genişletmek için tıkla... Sen onlarla oynadıysan bende oynarım o zaman kanka :d Şehmuz Emir Almas dedi: Hocam her ekran kartının alıcısı vardır. Önemli olan bütçeniz, kartın fiyatı, beklentiniz. Detayları verirseniz yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... Fiyatı 2. el 1950 TL. Olan bütçem 2. el açısından 3.5-4K arası. Beklentim fazla değil ama yeterli FPS'i vermesini isterim. Şehmuz Emir Almas dedi: Amacınıza uygun hocam gayet yeterli. Hocam 3.5-4K arasına kovalarsanız çok daha uygun modeller var. Genişletmek için tıkla... Ne gibi modeller önerebilirsiniz mesela?
BlueAim dedi: 2 GB ekran kartı ve i5 650 ile Roblox hariç hepsini oynadım hocam en Low'a. Genişletmek için tıkla... Sen onlarla oynadıysan bende oynarım o zaman kanka :d Şehmuz Emir Almas dedi: Hocam her ekran kartının alıcısı vardır. Önemli olan bütçeniz, kartın fiyatı, beklentiniz. Detayları verirseniz yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... Fiyatı 2. el 1950 TL. Olan bütçem 2. el açısından 3.5-4K arası. Beklentim fazla değil ama yeterli FPS'i vermesini isterim. Şehmuz Emir Almas dedi: Amacınıza uygun hocam gayet yeterli. Hocam 3.5-4K arasına kovalarsanız çok daha uygun modeller var. Genişletmek için tıkla... Ne gibi modeller önerebilirsiniz mesela?
Kırıy Hectopat Katılım 11 Kasım 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2025 #28 Novella dedi: 2025 yılında RX 580 almak doğru mudur sizce? Genişletmek için tıkla... Vallahi ben kullanıyorum memnunumda RX 580 bence hala kullanılabilir özellikle bu ekonomide bu şartlarda.
Novella dedi: 2025 yılında RX 580 almak doğru mudur sizce? Genişletmek için tıkla... Vallahi ben kullanıyorum memnunumda RX 580 bence hala kullanılabilir özellikle bu ekonomide bu şartlarda.
Xergeon Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 1.225 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2025 #29 Hocam eğer İstanbul içindeyseniz ilanımda 2800₺'ye 5500 XT 4gb OC modelim var. Oynadığınız oyunlar için yeterli ve RX 570 / RX 580 ortası bir kart.
Hocam eğer İstanbul içindeyseniz ilanımda 2800₺'ye 5500 XT 4gb OC modelim var. Oynadığınız oyunlar için yeterli ve RX 570 / RX 580 ortası bir kart.
Şehmuz Emir Almas Picopat Katılım 27 Ekim 2024 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2025 #30 Novella dedi: Sen onlarla oynadıysan bende oynarım o zaman kanka :d Fiyatı 2. el 1950 TL. Olan bütçem 2. el açısından 3.5-4K arası. Beklentim fazla değil ama yeterli FPS'i vermesini isterim. Ne gibi modeller önerebilirsiniz mesela? Genişletmek için tıkla... Hocam piyasaya mükemmel hakim değilim fakat RX 580 için 3.5 4K aşırı fazla şu an bile girip baktığımda RX 5500XT 5600XT gibi modeller mevcut Xergeon dedi: Hocam eğer İstanbul içindeyseniz ilanımda 2800₺'ye 5500 XT 4gb OC modelim var. Oynadığınız oyunlar için yeterli ve RX 570 / RX 580 ortası bir kart. Genişletmek için tıkla... hocam RX 580'den daha iyi değil mi?
Novella dedi: Sen onlarla oynadıysan bende oynarım o zaman kanka :d Fiyatı 2. el 1950 TL. Olan bütçem 2. el açısından 3.5-4K arası. Beklentim fazla değil ama yeterli FPS'i vermesini isterim. Ne gibi modeller önerebilirsiniz mesela? Genişletmek için tıkla... Hocam piyasaya mükemmel hakim değilim fakat RX 580 için 3.5 4K aşırı fazla şu an bile girip baktığımda RX 5500XT 5600XT gibi modeller mevcut Xergeon dedi: Hocam eğer İstanbul içindeyseniz ilanımda 2800₺'ye 5500 XT 4gb OC modelim var. Oynadığınız oyunlar için yeterli ve RX 570 / RX 580 ortası bir kart. Genişletmek için tıkla... hocam RX 580'den daha iyi değil mi?