2025 yılında RX 580 alınır mı?

Profil resminin hakkını veriyorsun kral.

Kendisi benim 5 yıllık arkadaş sürekli sese giriyoruz troll olsun diye yazdım ama profil resmimin ve ismimin hakkını verdiğim doğrudur.

Hocam her ekran kartının alıcısı vardır. Önemli olan bütçeniz, kartın fiyatı, beklentiniz. Detayları verirseniz yardımcı olabiliriz.

8 bini var sadece Roblox MC ve CS:GO gireceğiz tam detay vermeyi unutmuş.

2 GB ekran kartı ve i5 650 ile Roblox hariç hepsini oynadım hocam en Low'a.

Sen onlarla oynadıysan bende oynarım o zaman kanka :d

Hocam her ekran kartının alıcısı vardır. Önemli olan bütçeniz, kartın fiyatı, beklentiniz. Detayları verirseniz yardımcı olabiliriz.

Fiyatı 2. el 1950 TL. Olan bütçem 2. el açısından 3.5-4K arası. Beklentim fazla değil ama yeterli FPS'i vermesini isterim.

Amacınıza uygun hocam gayet yeterli.

Hocam 3.5-4K arasına kovalarsanız çok daha uygun modeller var.

Ne gibi modeller önerebilirsiniz mesela?

Hocam eğer İstanbul içindeyseniz ilanımda 2800₺'ye 5500 XT 4gb OC modelim var. Oynadığınız oyunlar için yeterli ve RX 570 / RX 580 ortası bir kart.

Hocam piyasaya mükemmel hakim değilim fakat RX 580 için 3.5 4K aşırı fazla şu an bile girip baktığımda RX 5500XT 5600XT gibi modeller mevcut

Hocam eğer İstanbul içindeyseniz ilanımda 2800₺'ye 5500 XT 4gb OC modelim var. Oynadığınız oyunlar için yeterli ve RX 570 / RX 580 ortası bir kart.
hocam RX 580'den daha iyi değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…