İş yerimle evim arasında 1 saatlik bir mesafe var ve her gün 2 saatim yolda geçiyor, mobil oyunları sevmediğim için çok sıkıcı geçiyor, ben de çözüm olarak Steam Deck almayı düşündüm. 2025 yılında sizce alınır mı? Bu arada 2. el almayı düşünüyorum, alırken nelere dikkat etmeliyim?
Biraz daha cik ve ROG Ally Z1 Extreme al. Yanina da bir tane 65W Powerbank lazim. Dikkat etmen gereken seyler; tuslar, tuslarin hassasiyetleri ve panel durumu. Ha, bana soracak olursan cipli Switch OLED almak daha mantikli. Pil omru 5 saat gidiyor. Fakat Steam Deck'in pil omru 1 saat civari.
Z1 Extreme işlemcili cihazlar hala alınabilir. Kesinlikle 2.El almanızı tavsiye ederim. Windows tabanlı bir sisteme sahip oldukları için kütüphane açısından çok rahat oluyor.
Aslında Z1 extreme alıcaktım zaten ama sonra biraz internette gezindim ve Windows tabanlı olduğu için bayağı bir güncelleme alıyormuş Steam deck ayda en fazla 2 tane güncelleme alıyormuş galiba çok fazla bu konuları bilmiyorum zorluk yaşarım diye düşündüm bu yüzden Asus almaktan çekindim açıkcası
Aslında Z1 extreme alıcaktım zaten ama sonra biraz internette gezindim ve Windows tabanlı olduğu için bayağı bir güncelleme alıyormuş Steam deck ayda en fazla 2 tane güncelleme alıyormuş galiba çok fazla bu konuları bilmiyorum zorluk yaşarım diye düşündüm bu yüzden Asus almaktan çekindim açıkcası
Hocam o benim de aklıma o geldi ama switch oyunları pek bana hitap etmiyor ondan dolayı vazgeçtim Steam deck ondan almak istiyorum
23bine 1TB kaçırmayın. Cihazın kozmetik durumuna, kutusu ve taşıma çantasına dikkat edin. Açıp deneme şansınız olursa kontrolcülerin kondisyonuna bakın.