2025 yılında Steam Deck alınır mı?

karahanlı3191

Zeptopat
Daha fazla  
İş yerimle evim arasında 1 saatlik bir mesafe var ve her gün 2 saatim yolda geçiyor, mobil oyunları sevmediğim için çok sıkıcı geçiyor, ben de çözüm olarak Steam Deck almayı düşündüm. 2025 yılında sizce alınır mı? Bu arada 2. el almayı düşünüyorum, alırken nelere dikkat etmeliyim?

Biraz daha cik ve ROG Ally Z1 Extreme al. Yanina da bir tane 65W Powerbank lazim. Dikkat etmen gereken seyler; tuslar, tuslarin hassasiyetleri ve panel durumu. Ha, bana soracak olursan cipli Switch OLED almak daha mantikli. Pil omru 5 saat gidiyor. Fakat Steam Deck'in pil omru 1 saat civari.

Z1 Extreme işlemcili cihazlar hala alınabilir. Kesinlikle 2.El almanızı tavsiye ederim. Windows tabanlı bir sisteme sahip oldukları için kütüphane açısından çok rahat oluyor.

Aslında Z1 extreme alıcaktım zaten ama sonra biraz internette gezindim ve Windows tabanlı olduğu için bayağı bir güncelleme alıyormuş Steam deck ayda en fazla 2 tane güncelleme alıyormuş galiba çok fazla bu konuları bilmiyorum zorluk yaşarım diye düşündüm bu yüzden Asus almaktan çekindim açıkcası

Ben de aynı soruyu çok düşündüm. Bence 2. elden temiz OLED Switch alıp çipletmek en mantıklısı gibi duruyor.
Hocam o benim de aklıma o geldi ama switch oyunları pek bana hitap etmiyor ondan dolayı vazgeçtim Steam deck ondan almak istiyorum

Güncelleme alması iyi bir şey. Legion go kullanıyorum ve memnunum, tavsiye ederim.

Güncelleme alması iyi bir şey. Legion go kullanıyorum ve memnunum, tavsiye ederim.
Güncellemeler de sıkıntı oluyor mu yani kolay bir şekilde günceller miyim dediğim gibi el konsolları hakkında pek bir bilgim yok

Güncellemeler de sıkıntı oluyor mu yani kolay bir şekilde günceller miyim dediğim gibi el konsolları hakkında pek bir bilgim yok
Zorluk çıkartacak bir durum değil bu. Bir laptopu günceler gibi cihazı fişe takıp kendi haline bırakıyorsunuz. Külfet bir durum yok yani .

Zorluk çıkartacak bir durum değil bu. Bir laptopu günceler gibi cihazı fişe takıp kendi haline bırakıyorsunuz. Külfet bir durum yok yani
Lenovo legion go Z1 extreme 1 TB buldum hocam 2.elde 23 bin sizce değer mi bu fiyata

Yakınımda olan bir dükkan satıyor elden alırken nelere dikkat etmeliyim

Lenovo Legion GO Z1 Extreme 1 TB buldum hocam 2.elde 23 bin sizce değer mi bu fiyata.

Yakınımda olan bir dükkan satıyor elden alırken nelere dikkat etmeliyim.

23bine 1TB kaçırmayın. Cihazın kozmetik durumuna, kutusu ve taşıma çantasına dikkat edin. Açıp deneme şansınız olursa kontrolcülerin kondisyonuna bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…