f4phantomE Femtopat Katılım 11 Eylül 2025 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2025 #1 Selamlar, LGS sonrası konsol alacağım. Daha önce PS4 vs Nintendo Switch sahibi oldum. Sizce hangisi alınır?
Selamlar, LGS sonrası konsol alacağım. Daha önce PS4 vs Nintendo Switch sahibi oldum. Sizce hangisi alınır?
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.170 Çözümler 40 Yer New York 17 Ekim 2025 #2 Bütçede sorun yoksa tabii ki de X alın.
f4phantomE Femtopat Katılım 11 Eylül 2025 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2025 #3 Andy deufresne dedi: Bütçede sorun yoksa tabii ki de X alın. Genişletmek için tıkla... Yani artı olarak bilgisayar da alınacak o yüzden ikileme girdim.
Andy deufresne dedi: Bütçede sorun yoksa tabii ki de X alın. Genişletmek için tıkla... Yani artı olarak bilgisayar da alınacak o yüzden ikileme girdim.
cboyn Centipat Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 181 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 18:53 #4 f4phantomE dedi: Yani artı olarak bilgisayar da alınacak o yüzden ikileme girdim. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda alacaksan X alıp daha da masraf yapmana gerek yok S'de gayet yeter bence.
f4phantomE dedi: Yani artı olarak bilgisayar da alınacak o yüzden ikileme girdim. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda alacaksan X alıp daha da masraf yapmana gerek yok S'de gayet yeter bence.