Nightcrawler1 Centipat Katılım 26 Kasım 2023 Mesajlar 57 22 Ağustos 2024 #1 Matematik temelim dışında temelim var. TYT'de şu andan itibaren çalışmaya başlarsam yetişir mi?
Skolp Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 1.174 Çözümler 22 Yer İstanbul 22 Ağustos 2024 #2 Rahat yetişir.
Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.750 Çözümler 54 22 Ağustos 2024 #3 Nightcrawler1 dedi: Matematik temelim dışında temelim var. TYT'de şu andan itibaren çalışmaya başlarsam yetişir mi? Genişletmek için tıkla... Yetişir.
Nightcrawler1 dedi: Matematik temelim dışında temelim var. TYT'de şu andan itibaren çalışmaya başlarsam yetişir mi? Genişletmek için tıkla... Yetişir.
Nightcrawler1 Centipat Katılım 26 Kasım 2023 Mesajlar 57 22 Ağustos 2024 #4 Skolp dedi: Rahat yetişir. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl çalışmalıyım bilmiyorum
K kafamdakisorular Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 311 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #5 Nightcrawler1 dedi: Hocam nasıl çalışmalıyım bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Hocam hedefin nedir, kaç sıralama yapmak istiyorsun?
Nightcrawler1 dedi: Hocam nasıl çalışmalıyım bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Hocam hedefin nedir, kaç sıralama yapmak istiyorsun?
Nightcrawler1 Centipat Katılım 26 Kasım 2023 Mesajlar 57 22 Ağustos 2024 #6 kafamdakisorular dedi: Hocam hedefin nedir, kaç sıralama yapmak istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Hocam 100-200k kafi benim için.
kafamdakisorular dedi: Hocam hedefin nedir, kaç sıralama yapmak istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Hocam 100-200k kafi benim için.
Skolp Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 1.174 Çözümler 22 Yer İstanbul 22 Ağustos 2024 #7 Hayalinizdeki meslek nedir? OBP puanınız kaç?
Realf0rce Femtopat Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 70 22 Ağustos 2024 #8 Çok iyi bir öğrenci değilsen git meslek öğren boş ver çöp yks'yi. Ciddiyim. Meslek öğren kendi işinin patronu ol.
Çok iyi bir öğrenci değilsen git meslek öğren boş ver çöp yks'yi. Ciddiyim. Meslek öğren kendi işinin patronu ol.
Nightcrawler1 Centipat Katılım 26 Kasım 2023 Mesajlar 57 22 Ağustos 2024 #9 Skolp dedi: Hayalinizdeki meslek nedir? OBP puanınız kaç? Genişletmek için tıkla... OBP puanım şuan 90, aklımda herhangi bir meslek yok. Realf0rce dedi: Çok iyi bir öğrenci değilsen git meslek öğren boş ver çöp yks'yi. Ciddiyim. Meslek öğren kendi işinin patronu ol. Genişletmek için tıkla... Asma tavanda çalışıyorum arasıra az çok bilgim var.
Skolp dedi: Hayalinizdeki meslek nedir? OBP puanınız kaç? Genişletmek için tıkla... OBP puanım şuan 90, aklımda herhangi bir meslek yok. Realf0rce dedi: Çok iyi bir öğrenci değilsen git meslek öğren boş ver çöp yks'yi. Ciddiyim. Meslek öğren kendi işinin patronu ol. Genişletmek için tıkla... Asma tavanda çalışıyorum arasıra az çok bilgim var.
Skolp Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 1.174 Çözümler 22 Yer İstanbul 22 Ağustos 2024 #10 Nightcrawler1 dedi: OBP puanım şu an 90, aklımda herhangi bir meslek yok. Genişletmek için tıkla... OBP puanınız güzel, hayalinizdeki hedefi belirlemeden sınava girmenin bir anlamı yok. Hobilerinizden neler yapmayı en çok seviyorsunuz?
Nightcrawler1 dedi: OBP puanım şu an 90, aklımda herhangi bir meslek yok. Genişletmek için tıkla... OBP puanınız güzel, hayalinizdeki hedefi belirlemeden sınava girmenin bir anlamı yok. Hobilerinizden neler yapmayı en çok seviyorsunuz?