Nightcrawler1 Centipat Katılım 26 Kasım 2023 Mesajlar 57 22 Ağustos 2024 #11 Skolp dedi: OBP puanınız güzel, hayalinizdeki hedefi belirlemeden sınava girmenin bir anlamı yok. Hobilerinizden neler yapmayı en çok seviyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Aslında bilgisayar ile alakalı şeyler seçmek istiyorum bilgisayara ilgim var az çok eğer sıralama yaparsam tabii.
Skolp dedi: OBP puanınız güzel, hayalinizdeki hedefi belirlemeden sınava girmenin bir anlamı yok. Hobilerinizden neler yapmayı en çok seviyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Aslında bilgisayar ile alakalı şeyler seçmek istiyorum bilgisayara ilgim var az çok eğer sıralama yaparsam tabii.
Skolp Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 1.174 Çözümler 22 Yer İstanbul 22 Ağustos 2024 #12 Nightcrawler1 dedi: Aslında bilgisayar ile alakalı şeyler seçmek istiyorum bilgisayara ilgim var az çok eğer sıralama yaparsam tabii. Genişletmek için tıkla... Güzel, önce bir denemeye girin. Netlerinize göre hareket edersiniz. Matematik çok çok kötüyse kesinlikle matematik başlayın hemen.
Nightcrawler1 dedi: Aslında bilgisayar ile alakalı şeyler seçmek istiyorum bilgisayara ilgim var az çok eğer sıralama yaparsam tabii. Genişletmek için tıkla... Güzel, önce bir denemeye girin. Netlerinize göre hareket edersiniz. Matematik çok çok kötüyse kesinlikle matematik başlayın hemen.
Noxcuk Hectopat Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 327 Çözümler 1 Yer Sakarya/Sapanca Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #13 Nightcrawler1 dedi: Aslında bilgisayar ile alakalı şeyler seçmek istiyorum bilgisayara ilgim var az çok eğer sıralama yaparsam tabii. Genişletmek için tıkla... EA mısınız sayısal mı hocam ?
Nightcrawler1 dedi: Aslında bilgisayar ile alakalı şeyler seçmek istiyorum bilgisayara ilgim var az çok eğer sıralama yaparsam tabii. Genişletmek için tıkla... EA mısınız sayısal mı hocam ?
Nightcrawler1 Centipat Katılım 26 Kasım 2023 Mesajlar 57 23 Ağustos 2024 #14 Noxcuk dedi: EA mısınız sayısal mı hocam ? Genişletmek için tıkla... Sayısalım
Noxcuk Hectopat Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 327 Çözümler 1 Yer Sakarya/Sapanca Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #15 Nightcrawler1 dedi: Sayısalım Genişletmek için tıkla... Sayısalda olan serüven biraz zor ama istikrarlı çalışmayla başarabilirsiniz, mantıklı çalışmaya çalışın hocam.
Nightcrawler1 dedi: Sayısalım Genişletmek için tıkla... Sayısalda olan serüven biraz zor ama istikrarlı çalışmayla başarabilirsiniz, mantıklı çalışmaya çalışın hocam.