2025'de Ghost of Tsushima yerine Yotei mi oynanmalı?

swxlvr

Hectopat
İyi sosyaller, Ghost of Tsushima oynayacaktım fakat yeni çıkan oyununu da araştırmaya başladım, bütçeleri aynı sanırım. Oyun yeni olunca daha iyi olur diye düşünüyorum. İki oyun arasındaki fark 300 yıl oyunca Yotei'nin öncesi olan Tsushima'yı oynama zorunluluğu kalmıyor. Benim için öncelik hikaye, sizce 2025'de Tsushima'nın hala gideri var mı yoksa Yotei mi oynanmalı? Asassin's Creed Mirage'ı bitirdim ondan geçeceğim.

İyi sosyaller, Ghost of Tsushima oynayacaktım fakat yeni çıkan oyununu da araştırmaya başladım, bütçeleri aynı sanırım. Oyun yeni olunca daha iyi olur diye düşünüyorum. İki oyun arasındaki fark 300 yıl oyunca Yotei'nin öncesi olan Tsushima'yı oynama zorunluluğu kalmıyor. Benim için öncelik hikaye, sizce 2025'te Tsushima'nın hala gideri var mı yoksa yotei mi oynanmalı? Asassin's Creed Mirage'ı bitirdim ondan geçeceğim.

Tsushima da mutlaka oynanmalı bence.

Yeni çıkan oyunların daha iyi olacağı tezine pek katılmıyorum ha grafik bir tık daha iyi olur ama 2014 sonrası yani PS4 nesli ve devamı oyunların grafikleri bana hep aynı geliyor önemli olan hangi oyunun hikayesi iyi ve daha fazla zevk veriyor o eski çıkan oyunun oynanışı çok kütük değilse eğer.

İyi sosyaller, Ghost of Tsushima oynayacaktım fakat yeni çıkan oyununu da araştırmaya başladım, bütçeleri aynı sanırım. Oyun yeni olunca daha iyi olur diye düşünüyorum. İki oyun arasındaki fark 300 yıl oyunca Yotei'nin öncesi olan Tsushima'yı oynama zorunluluğu kalmıyor. Benim için öncelik hikaye, sizce 2025'de Tsushima'nın hala gideri var mı yoksa Yotei mi oynanmalı? Asassin's Creed Mirage'ı bitirdim ondan geçeceğim.
oyunca değil olunca yazım yanlışı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı