2025'te 3070 Ti 8 GB alınır mı?

Hocam anlamadığım rekabetçi oyunda 2K'yi ne yapacaksin? LoL'de Valorant'ta 1080p oyunudur e sporda bile 1080p TN panel monitor kullanilmisligi var 2.elden daha düzgün bir kart alin monitörude dedigim gibi 1080p kaliteli bir şey alin damon arkadas dedigimin neyini begenmedi anlamadim.

Nereden anladınız DLSS 4 olduğunu?

Hocam Frame Gen 4000 serisi multi Frame Gen 5000 serisi icin sadece ayirt edici 2000 3000 4000 5000 hepsinde DLSS 4 var.

2.5'luk ekran kartı ve 4.5'luk kaliteli bir PSU masrafı ile 1.5 yıl götürmek bana aslında mantıklı geliyor bilemedim.

Bence RX 6650XT ile bir ara Donanım Arşivi'nin yayinladigi FSR 3.0 kullanma teknigi vardi (boyle DLSS kullandim GTX 1650 ile) ya da losescale diye uygulama var Steam'de onu alip idare edin ekran kartiniz güçsüz sadece bir de 11k 12K civarina 3080 var onu alabilirsiniz 2K monitör sevdasından ödün verip LoL Valorant oynayacaksan 2K cidden gereksiz 2K'yi ghost of Assassin's Creed GoW gibi oyunlar icin istesen anlarım.

8 GB cidden yetmiyor YouTuber'lar sallamiyor boşa cogu AAA oyunda yetmiyor artik 8 GB varken Ultra ayarlar 9GB kadar VRAM isteği olusturuyor.

Son düzenleme:

2K deme sebebim, 2. bir monitör istiyorum ve bir tane daha 1080p almanın bir anlamı yok gibi geliyor. Üstüne koyup 2K alarak hem belli başlı oyunlarda, içeriklerde artısını hem de o monitörün panelini (Fast IPS gibi) şu ankinden daha üst bir panel alabilirim diye düşünüyorum.

Peki MSI Suprim RTX 3080 en fazla kaç paraya alınmalı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Boyle demenin manası yok 3080 ort 12K 13K civarinda var onlar alınır model vermenin önemi yok 2.elde ne bulursan uyguna düzgün o alınır bu paraya 2K istiyorsan RX 6900 XT al 13.5 14K civarına.

Evet yanlış biliyorsunuz. 2000 serisinde bile var DLSS 4.

1080p de bütün büyük oyunları hiçbir sıkıntı olmadan oynuyorum. Hayatımda ilk defa VRAM yüzünden oyun oynanmadığını duyuyorum hayret ettim. Hangi oyun bu gerçekten merak ediyorum? Olmaz ya haydi diyelim oldu o zaman texture ayarı düşürülür yine çalışır. 8 GB VRAM en popüler ekran kartlarında var bu nedenle bütün oyunlar rahatlıkla çalışır.

Son düzenleme:

The Last of Us 2 ve Cyberpunk 2077 oynarken VRAM kaynaklı takılmalar yaşadım. Mesajımda da dediğim gibi doku çözünürlüğü kısılarak çözülebiliyor zaten.

The Last of Us 2 ve Cyberpunk 2077 oynarken VRAM kaynaklı takılmalar yaşadım. Mesajımda da dediğim gibi doku çözünürlüğü kısılarak çözülebiliyor zaten.
Ben iki oyunda da sıkıntı yaşamadım C2077'yi zaten 2021 başında oynadım ama gene 8 GB farklı model bir ekran kartım vardı. Last of Us part 2 daha yeni 3. kez bitirdim. Very high ayarlarda genelde 7.5 GB VRAM tüketiyordu ve hiçbir sorun yaşamadım. Optimizasyonu mükemmel bir oyun zaten.

Bu arada 3070 Ti beni de çok cezbediyor. Oyununa göre 3060 Ti ile arasında 20 FPS civarı fark olabiliyor. Satıp bende geçebilirim de temizini bulmak zor ve uğraştıracak beni.

Seattle'deki yarı açık alanlarda 8100 MB kullanım ile drop giriyordu bana TLOU 2'de maalesef.

6650xtden 3070tiya geçmek için ortalam 2.5bin 3080e geçmek için 5.5bin vermem gerek 3080e 5.5 bin vermeye değer bir fark var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…