Yazın bilgisayar toplayacağım, uygun fiyatlı bu var bir tek.
ekran kartına 14 bin lira ayırmayı düşünüyorum maksimum 15bin öbür türlü bütçe zorlanıyor monitörde patlıyorumBütçe nedir 4060 fiyatına AMD Intel muadilleri daha iyi bence.
amd istiyorum bende ama nvidia tarafında teknolojiler ağır basıyor ve 14 bin bandında nvidia biraz daha önde gibiBütçe nedir 4060 fiyatına AMD Intel muadilleri daha iyi bence.
intele çok güvenmiyorum ilerde ne olacağı belirsizBu devirde çok mantıklı değil. En azından B580 bir sistem almaya veya RTX 5060Ti 16GB bir sistem almaya özen gösterin.
9060XT çıkınca bakılabilir, ucuz çıkacak gibi.ekran kartına 14 bin lira ayırmayı düşünüyorum maksimum 15bin öbür türlü bütçe zorlanıyor monitörde patlıyorum
nvidia işlemci çıkaracak diye biliyorum işlemciler ucuzlarsa ekran kartına biraz daha bütçe ayırabilirim9060XT çıkınca bakılabilir, ucuz çıkacak gibi.
NVIDIA işlemciden bir şey olacağını sanmam, AMD devam.nvidia işlemci çıkaracak diye biliyorum işlemciler ucuzlarsa ekran kartına biraz daha bütçe ayırabilirim
9060XT çıkınca bakılabilir, ucuz çıkacak gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.