2025'te ekonomi düzelir mi?

Bu Yıl Ekonomi Düzelir Mi?

• Düzelir (Enflasyon Ve Dolar Düşer)

Oy: 7 8,1%
  • Düzelmez (Enflasyon Gizli Artar Dolar Yükselir)

Oy: 79 91,9%

• Oy verenlerin toplamı
    86
Millet her şeyi fahiş fiyattan satmaya alıştı, nasılsa karışan da yok. Bir şeylerin iyileşmesini hepimiz istiyoruz ama bu yönetim ve muhalefet ile ekonomi alanında olumlu gelişme görmek zor gibi geliyor. Ben artık sadece daha da kötü olmasın diye dua ediyorum.

Bide veri sızıntıları.

Aga iki kanun çıksa düzelir.

Son düzenleme:
Sanmıyorum. Bu işin bir yılda çözüleceğine inanmıyorum.

Bu yılın sonuna kadar az da olsa düşecek ve artık 2-3 yılda kontrol altına alacaklar.

Bu yılın sonuna kadar az da olsa düşecek ve artık 2-3 yılda kontrol altına alacaklar.

Düşmez secim falan fistan diye sabit tuttular şimdi durmaz o dolar yükselmek zorunda 3 5 TL falan yükselir yıl sonuna kadar sonrasını bilemem.

Beyin göçleri ve koyun misali her şeyi kabul eden çoğunluklu vatandaşlar sebebi ile istediği gibi at koşturabilen insanlar olduğu sürece gelişim iyileşme beklemeyin hatta tam tersi dışarıdan bozuk ülkelerin bozuk insanlarını alarak ülkenin gelişimi engellendiği sürece gelişim zaten hiç beklenemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…