2025'te Elden Ring alınır mı?

RivenZX

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Selam öncelikle, Elden Ring almayı düşünüyoru. Tabii çok pahalı olduğu için Steam yaz indirimlerini bekliyorum, sizce hala alınabilecek bir oyun mu? Daha onceden Dark Souls 3 oynamistim ve Elden Ring almayi düşünüyorum, onceden alamamistim alınır mı hala?

Hocam 2025'de derken sananda oyun yıllar yıllar önce çıktı diye düşünür :D. Onun dışında alınır çok oynama fırsatım olmasa da arkadaşım oynarken izledim bir kaç videosuna da bakmıştım güzele benziyordu uzakdan bakınca.

Dark Souls oyunlarını oynamak için şu anlık zaman ve mekan fark etmiyor bence. Her oyununun grafikleri, vuruş animasyonları ve genel oynanışı iyi zaten.

Alınır da beklentilerini çok üst seviyede tutma. Oyun iyi ama fazla abartı gelebilir oynarken. Souls 3'ün açık dünya ama biraz kopya içeriğe sahip versiyonunu düşünün. Açık dünya'da aynı bossu 3 4 defa kestiğiniz zamanlar oluyor. Önceden görmediğiniz bir bossa overlevel iken denk gelip 3 hitte kesip yola devam edebiliyorsunuz bu da o epiklik hissini bozuyor. Mekan boss tasarımları çok güzel ama bunun dışında çok bir olayı yok bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı