Merhaba. Bayağıdır GTA 5 almak istiyorum. Yakın zamanda 200-300 TL bandında bir indirime girer mi?
Merhaba. Bayağıdır GTA 5 almak istiyorum. Yakın zamanda 200-300 TL bandında bir indirime girer mi?
gelmişti bu yaz yine gelir klasik gta indirimi zaten : DMerhaba. Bayağıdır GTA 5 almak istiyorum. Yakın zamanda 200-300 TL bandında bir indirime girer mi?
Merhaba. GTA V zaten indirimde şu anda 15 dolara Steam'den alınabiliyor. 15 dolarda 550 TL civarlarında:
![]()
Save 50% on Grand Theft Auto V Enhanced on Steam
Experience entertainment blockbusters Grand Theft Auto V and Grand Theft Auto Online — now upgraded for a new generation with stunning visuals, faster loading, 3D audio, and more, plus exclusive content for GTA Online players.store.steampowered.com
teşekkürlerRockstar Games'ten alın hocam direkt, en çok indirim oraya giriyor ki zaten rockstar launcherde bile indirim yokken 570 lira mı neydi indirim gelince 275'e kadar hatta belki daha aza kadar düşüyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.