I inferno2112 Femtopat Katılım 23 Kasım 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2025 #1 Valorant için RP alacağım (evet RP Valorant'ta VP olarak kullanılıyor) hala şok ta veya herhangi yerde nakit şekilde alabileceğim bir yer var mı? Alanlar yardımcı olursa sevinirim. Bir karta sahip değilim ve Papara vb. açamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Nisan 2025
Valorant için RP alacağım (evet RP Valorant'ta VP olarak kullanılıyor) hala şok ta veya herhangi yerde nakit şekilde alabileceğim bir yer var mı? Alanlar yardımcı olursa sevinirim. Bir karta sahip değilim ve Papara vb. açamıyorum.
hogwartscanavarı Decapat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 3.298 Çözümler 14 7 Nisan 2025 #2 Şok'ta varsa bile almanızı tavsiye etmem. Migros'a bakabilirsin. Ayrıca neden Papara kart çıkartmıyorsunuz? Çıkartması ücretsiz.
Şok'ta varsa bile almanızı tavsiye etmem. Migros'a bakabilirsin. Ayrıca neden Papara kart çıkartmıyorsunuz? Çıkartması ücretsiz.
Eymenz Hectopat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 3.036 Makaleler 3 Çözümler 31 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prıme B450M-K 2 Amd Ryzen 5 5600 Galax Rtx 2060 Plus Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2025 #3 hogwartscanavarı dedi: Şok'ta varsa bile almanızı tavsiye etmem. Migros'a bakabilirsin. Ayrıca neden Papara kart çıkartmıyorsunuz? Çıkartması ücretsiz. Genişletmek için tıkla... Ailesi izin vermiyordur olamazmı.
hogwartscanavarı dedi: Şok'ta varsa bile almanızı tavsiye etmem. Migros'a bakabilirsin. Ayrıca neden Papara kart çıkartmıyorsunuz? Çıkartması ücretsiz. Genişletmek için tıkla... Ailesi izin vermiyordur olamazmı.
I inferno2112 Femtopat Katılım 23 Kasım 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2025 #4 hogwartscanavarı dedi: Şok'ta varsa bile almanızı tavsiye etmem. Migros'a bakabilirsin. Ayrıca neden Papara kart çıkartmıyorsunuz? Çıkartması ücretsiz. Genişletmek için tıkla... Fiyatı önemli değil 3 assagisi 5 yukarısı olur çok çok Papara için hem kimligimdde fotoğraf yok hem de ailem desteklemiyor.
hogwartscanavarı dedi: Şok'ta varsa bile almanızı tavsiye etmem. Migros'a bakabilirsin. Ayrıca neden Papara kart çıkartmıyorsunuz? Çıkartması ücretsiz. Genişletmek için tıkla... Fiyatı önemli değil 3 assagisi 5 yukarısı olur çok çok Papara için hem kimligimdde fotoğraf yok hem de ailem desteklemiyor.
hogwartscanavarı Decapat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 3.298 Çözümler 14 7 Nisan 2025 #5 Eymenz dedi: Ailesi izin vermiyordur olamazmı. Genişletmek için tıkla... 24 yaşında birine ailesinin banka kartı çıkartma konusunda karışabileceğini düşünmüyorum. Kaldı ki Papara banka kartı bile değil. Ön ödemeli bir kart. inferno2112 dedi: Fiyatı önemli değil 3 assagisi 5 yukarısı olur çok çok Papara için hem kimligimdde fotoğraf yok hem de ailem desteklemiyor. Genişletmek için tıkla... Migros en iyisi. Migros'tan al.
Eymenz dedi: Ailesi izin vermiyordur olamazmı. Genişletmek için tıkla... 24 yaşında birine ailesinin banka kartı çıkartma konusunda karışabileceğini düşünmüyorum. Kaldı ki Papara banka kartı bile değil. Ön ödemeli bir kart. inferno2112 dedi: Fiyatı önemli değil 3 assagisi 5 yukarısı olur çok çok Papara için hem kimligimdde fotoğraf yok hem de ailem desteklemiyor. Genişletmek için tıkla... Migros en iyisi. Migros'tan al.
Ankidaster Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 685 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2025 #6 hogwartscanavarı dedi: 24 yaşında birine ailesinin banka kartı çıkartma konusunda karışabileceğini düşünmüyorum. Kaldı ki Papara banka kartı bile değil. Ön ödemeli bir kart. Migros en iyisi. Migros'tan al. Genişletmek için tıkla... Yaşını muhtelemen sallamış.
hogwartscanavarı dedi: 24 yaşında birine ailesinin banka kartı çıkartma konusunda karışabileceğini düşünmüyorum. Kaldı ki Papara banka kartı bile değil. Ön ödemeli bir kart. Migros en iyisi. Migros'tan al. Genişletmek için tıkla... Yaşını muhtelemen sallamış.
Eymenz Hectopat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 3.036 Makaleler 3 Çözümler 31 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prıme B450M-K 2 Amd Ryzen 5 5600 Galax Rtx 2060 Plus Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2025 #7 hogwartscanavarı dedi: 24 yaşında birine ailesinin banka kartı çıkartma konusunda karışabileceğini düşünmüyorum. Kaldı ki Papara banka kartı bile değil. Ön ödemeli bir kart. Migros en iyisi. Migros'tan al. Genişletmek için tıkla... Nereden biliyorsunuz 24 yasında oldugunu.
hogwartscanavarı dedi: 24 yaşında birine ailesinin banka kartı çıkartma konusunda karışabileceğini düşünmüyorum. Kaldı ki Papara banka kartı bile değil. Ön ödemeli bir kart. Migros en iyisi. Migros'tan al. Genişletmek için tıkla... Nereden biliyorsunuz 24 yasında oldugunu.
hogwartscanavarı Decapat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 3.298 Çözümler 14 7 Nisan 2025 #8 Eymenz dedi: Nereden biliyorsunuz 24 yasında oldugunu. Genişletmek için tıkla... Yazıyordu da, yanlış girmiş sanırım. Neyse konuyu dağıtmayalım.
Eymenz dedi: Nereden biliyorsunuz 24 yasında oldugunu. Genişletmek için tıkla... Yazıyordu da, yanlış girmiş sanırım. Neyse konuyu dağıtmayalım.
Pentium D Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 4.643 Makaleler 1 Çözümler 36 Daha fazla Sistem Özellikleri Ana sistem: R5 7500f / Deep Cool AK400 / MSI B650 Tomahawk WIFI / Corsair Vengeance EXPO 6000mt/s CL36 32 GB/ EVGA RTX 3070 XC3 Ultra / HighPower Performance FS HP1 850W GOLD / CoolerMaster HAF 912 / Kioxia Exceria G2 1 TB / Dell G2724D 1440p 165 Hz 2014 Opel Corsa D 1.4 Auto Cinsiyet Erkek Meslek Tiçır 7 Nisan 2025 #9 Marketlerde var mı hiç bilmiyorum ama internet cafeler satıyordu eskiden bir net cafeye gidip alabilirsin. Eymenz dedi: Nereden biliyorsunuz 24 yasında oldugunu. Genişletmek için tıkla... Profilinde yazıyor.
Marketlerde var mı hiç bilmiyorum ama internet cafeler satıyordu eskiden bir net cafeye gidip alabilirsin. Eymenz dedi: Nereden biliyorsunuz 24 yasında oldugunu. Genişletmek için tıkla... Profilinde yazıyor.
Eymenz Hectopat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 3.036 Makaleler 3 Çözümler 31 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prıme B450M-K 2 Amd Ryzen 5 5600 Galax Rtx 2060 Plus Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2025 #10 Pentium D dedi: Marketlerde var mı hiç bilmiyorum ama internet cafeler satıyordu eskiden bir net cafeye gidip alabilirsin. Profilinde yazıyor. Genişletmek için tıkla... Herkes sallıyor onları zaten kimliginde resim olmadıgını ailesinin izin verdigini belirtmiş.
Pentium D dedi: Marketlerde var mı hiç bilmiyorum ama internet cafeler satıyordu eskiden bir net cafeye gidip alabilirsin. Profilinde yazıyor. Genişletmek için tıkla... Herkes sallıyor onları zaten kimliginde resim olmadıgını ailesinin izin verdigini belirtmiş.