OnePlus 13 veya Honor Magic 7 Pro alınabilir. Para sıkıntısı olmasa bile iPhone 16 Pro Max veya S25 Ultra için o kadar para vermezdim.
Aynen öyle üstat kalite hiçbir zaman şaşmaz iPhone Android'den her zaman daha iyidir iyi olmaya da devam edecektir gerek arayüzü gerek kamerası gerek kullanışı gerek performansı yani inanılmaz ya.
Hocam, şimdi şu konuda size katılmıyorum: NVIDIA piyasanın en iyisi değil. “İyi” kavramının neye göre belirlendiğine bağlı olarak değişir. Eğer en güçlü derseniz, kesinlikle haklısınız. Ancak NVIDIA, gerek fiyat politikası gerekse 5000 serisi ile çoğu kişinin gözünden düşmüş durumda. Ayrıca, piyasada tekel olmasını da kimse istemiyor. Umarım anlatabilmişimdir.
iPhone meselesine gelecek olursak, telefonların kullanım amaçları vardır ve haliyle benim kullanım amacım Ultra ekstraları olan bir cihaz değil. Telefonu alıp yıllarca kullanacağım; üniversitede, evde, yatağımda takılacağım. Az çok nasıl kullanacağımı hayal edebiliyorsunuzdur. Bu durumda, IPhone'un benim için ekstra bir artısı yok. Telefonu alıp masaya koyarak tatmin olma konusunu zaten yıllar içinde kafamda bitirdim. iPhone kesinlikle kaliteli bir cihaz, ancak bana ekstra olarak ne katacak, onu bulmaya çalışıyorum.
NVIDIA konusunu açmamın sebebi ise Apple'ın da benim gözümde NVIDIA gibi olması. Bu yüzden Samsung alırsam kulaklığımı, akıllı saatimi, kısacası tüm teknoloji ekosistemimi ona göre adapte edeceğim. Android cihazlarda yıllardır olan bazı özelliklerin Apple'a çok geç gelmesi de cabası. Aklım biraz karışıktı, fakat şu an tercihim doğru yönde gibi görünüyor. Şahsi olarak da bu karardan memnun olacağımı düşünüyorum.
16 Pro Max iyi akşamlar kalite tesadüf değildir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.