2025’te Hangi Telefon Alınır?

Aynen öyle üstat kalite hiçbir zaman şaşmaz iPhone Android'den her zaman daha iyidir iyi olmaya da devam edecektir gerek arayüzü gerek kamerası gerek kullanışı gerek performansı yani inanılmaz ya.

Yalnız kamera ve performans anlamında Android daha iyi şu an. IPhone'nin tek alınabilir tarafı işletim sisteminin mükemmel olması. 5-6 yıl öncesinde kalmadınız umarım? Yıl 2025.

Aldınız mı hocam?

Kral şöyle diyeyim iPhone bir kullanıldığı zaman bırakması zor oluyor. Ben Mi 11T varken Xr almıştım ikinci cihaz olarak geri Xr’ı satınca baya bir arattı iPhone arayüzünü,yazılımını ki Mi 11T yazılım hariç her yönüyle Xr’dan çok daha üst bir telefon. Bence alacaksanız Z Fold 6 alın eğer androide geçme niyetiniz varsa en azından farklı bir cihaz kullanmış olursunuz. Zaten S25 Ultra’dan da pek geri kalır yönü yok sizi fazlasıyla tatmin eder. S25 Ultra alırsanız geri iPhone’u ararsınız büyük ihtimalle ama Z Fold daha değişik farklı bir cihaz olduğu için kolay kolay sıkılmazsınız.

Telefon önerilerinde kimse objektif değil sanırım, zira iPhone ve Samsung tartışması halen devam ediyor. Kendi fikrimi söylemem gerekirse ben iPhone seviyorum. Mesele donanımı, kamera kalitesi falan değil. Gayet yeterli geliyor bana, ki onlarla pek işim olduğu da söylenemez.

Peki iPhone'u neyden dolayı seviyorum?
Her şeyden bağımsız bir şekilde kendi işletim sisteminin olması. (Demek istediğim farklı hissettirmesi)
Kullanımı Samsung'a göre daha rahat olması. (öznel)
Fiziksel ve arayüz tasarımının sade, şık ve premium hissettirmesi.
Ve bir çok sebep. Kısaca bu telefon kendisine özgü olduğu için seviyorum.

İsminde iPhone geçtiği ve logosunda elma olduğu için o cihaza, o kadar para verilmesine gerek olduğunu düşünmüyorum. S25 Ultra iyi bir alternatif olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…