2025'te iPhone 11 alınır mı?

Bütçe
14.000 TL

StepC

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Dostlar selam. Şu anda 6 yıllık bir Xiaomi modeli kullanıyorum ve telefon artık çürüdü diyebilirim. Bu ay kendi çalıştığım ve babamın desteğiyle bilgisayar aldım ve elimde 14.000 TL var. Daha üstüne çıkamadığım için şu anki planım ikinci el iPhone 11 almak. Bunu 1, maksimum 2 sene kullanıp seneye bu telefonu satıp amiral gemisi bir Samsung veya eğer seversem üst segment bir iPhone alacağım. Bu kadar kötü telefon kullandıktan sonra iPhone 11 çok iyi olmasa da kullanırım diye düşünüyorum. Sizin tavsiyeniz nedir?

Bunun yerine yenilenmiş bir S21 FE alabilrisiniz aslında. Ama nasıl götürür bilmiyorum.
İkinci el S21 FE bulursanız o da mantıklı.
Dediğim gibi 1-2 sene kullanacaksanız üzmez. İlerisi sıkıntılı olabilir.

Dostlar selam. Şu anda 6 yıllık bir Xiaomi modeli kullanıyorum ve telefon artık çürüdü diyebilirim. Bu ay kendi çalıştığım ve babamın desteğiyle bilgisayar aldım ve elimde 14.000 TL var. Daha üstüne çıkamadığım için şu anki planım ikinci el iPhone 11 almak. Bunu 1, maksimum 2 sene kullanıp seneye bu telefonu satıp amiral gemisi bir Samsung veya eğer seversem üst segment bir iPhone alacağım. Bu kadar kötü telefon kullandıktan sonra iPhone 11 çok iyi olmasa da kullanırım diye düşünüyorum. Sizin tavsiyeniz nedir?
Güncelleme desteğinin seneye biteceğini ve biraz eski bi üretimi olduğunu bilerek alıyorsanız neden olmasın.

Ben olsam Android tarafından alırdım o bütçe ile 0 veya 2. el güzel sağlam performanslı telefon bakılabilir çok iyi amiral gemisi Samsung modelleri var, iPhone 11 hiçbir zaman sevemedim. Bence iPhone 11e 10k fazlası vermek israf olur. Piyasa fiyatını hak etmediğini düşünüyorum.

Ben olsam Android tarafından alırdım o bütçe ile 0 veya 2. el güzel sağlam performanslı telefon bakılabilir çok iyi amiral gemisi Samsung modelleri var, iPhone 11 hiçbir zaman sevemedim. Bence iPhone 11e 10k fazlası vermek israf olur. Piyasa fiyatını hak etmediğini düşünüyorum.

Hocam Android tarafında geri satmada sıkıntı olur mu diye çekiniyorum biraz.

Hocam 2027'ye kadar 720p 60Hz IPS ekran bir cihaz alacağını sanmıyorum kimsenin. Şimdiden iPhone 11'in miladı doldu. En azından 2 senenizi kaliteli geçirirsiniz bu cihazlarla.

Hocam Android'de 2. el fiyat düşebiliyor o konuda haklısınız. Ama bu mantıkla IP11 yazılım desteği kesilince piyasası olacak mı hala şüpheli 1-2 sene sonra günümüzde iPhone 7-8 almaktan farkı kalmayacak diye düşünüyorum fikir olarak. Bence satış potansiyelinden çok alacağınız performans ve hizmeti düşünmek daha mantıklı bence.

Hocam 2027'ye kadar 720p 60Hz IPS ekran bir cihaz alacağını sanmıyorum kimsenin. Şimdiden iPhone 11'in miladı doldu. En azından 2 senenizi kaliteli geçirirsiniz bu cihazlarla.

Katılıyorum sonuna kadar 2. el S21FE çok iyi olur uygun ve temiz bulursanız 0 içinde A15-A16 8RAM 256 GB A36 128 falan almak mantıklı olur diye düşünüyorum.

iPhone 11'in vadesi doldu. 2 yıl daha rahat götüreceğini sanmıyorum. Bütçe muadilinde A36 modeline bakın derim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı