2025'te iPhone 11 alınır mı?

Bütçe
14.000 TL
Aman hocam. A1X serisi çok kötü. Bende var A16 cihazı. Kasım-Kasım kasılıyor. Onun yerine keşke gidip ikinci el S10 alsaydım diyorum. Hatta iPhone almak isteyen birine direk a serisi önerilmemeli bence.

Vallahi hocam geçenlerde annemlere aldık, daha sorun yaşamadık akıcı gidiyor şahsen beğendim ama oyun performansini bilemem A36 bayağı mantıklı diye düşünüyorum S21FE de aynı şekilde.

iPhone 11 artık eski bir model. Kabul etmek gerek. Onun yerine S21 FE veya Galaxy A36 çok daha iyi gider.

Geri satma derdiniz varsa iPhone'dan şaşmayın hocam diğer telefonları satana kadar ömür bitiyor birde ölü fiyata gidiyor. iPhone değer kaybetmez rahatlıkla da satarsınız.

Vallahi hocam geçenlerde annemlere aldık, daha sorun yaşamadık akıcı gidiyor şahsen beğendim ama oyun performansini bilemem A36 bayağı mantıklı diye düşünüyorum S21FE de aynı şekilde.
Zaten daha çok telefon ile sadece Google'a giren, Instagram'da dolaşan telefonu gibi cihazlar. Ben aldım pişmanım siz olmayın hesabında gidiyorum.

Aman hocam. A1X serisi çok kötü. Bende var A16 cihazı. Kasım-kasım kasılıyor. Onun yerine keşke gidip ikinci el S10 alsaydım diyorum. Hatta iPhone almak isteyen birine direk A serisi önerilmemeli bence.
4 gb ramli versiyon değil ise cihazda sıkıntı vardır g99 günlük kullanımda sıkıntı çıkaracak bir işlemci değil.

4 gb ramli versiyon değil ise cihazda sıkıntı vardır g99 günlük kullanımda sıkıntı çıkaracak bir işlemci değil.
Bilmeden konuşmayınız. G99 işlemcisi, 2022'de düşük bütçe amaçlı çıktı. Bakın, 2022'de düşük bütçeli işlemci, 2024'te bir cihazda kullanılıyor. Nasıl sıkıntı çıkarmaz? 6 GB ram var. Instagram'dan çıkarken donan cihaz mı olur? Güç tuşuna basıyorum 2 saniye sonra geliyor telefon.

Şu anda kendim A15 6 128 versiyonunu kullanıyorum cihaz yağ gibi akıyor.
Siz cihazı servise verin sizinkinde donanımsal ya da yazılımsal bir sıkıntı olduğu bariz belli.

Hocam bizdeki versiyonda 8/256 A16 ve sorunla karsilasmadik tabii ki kullanıcı deneyimleri farklı olabilir.

iPhone 11 2019-2020'de kullanılıyordu şuan miladi baya geçti. Samsung veya daha üst model bir iPhone satın alınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…