2025'te iPhone 12 alınır mı?

Bütçe
24000

Luiss

Hectopat
Yer
St James' Park
Evet soru yukarıdaki gibi. Çoğunuz cevabı S24 FE al ya da çok eski cihaz neden alınır diyorsunuz, şöyle ki mahallemizdeki bir telefoncunun babama borcu var. Adam da borcunu ödeyemediği için telefon vermek istiyor ve ben de 5 senedir Redmi Note 8 Pro kullandığım için telefonu almak istedim. Tercihler kısıtlı ve elinde iPhone 12, S21 FE ve Redmi Note 14 Pro gibi cihazlar var. MIUI'den bıktığım ve iOS kullanmak istediğim için iPhone 12'yi almak istiyorum. Pil ömrü, eski bir cihaz olması canımı sıkıyor. Sizce beni 3-4 sene idare eder mi? Telefonu sadece sosyal medya ve fotoğraf için kullanacağım o yüzden arayüz ve kamera benim için önemli. Şimdiden teşekkür ederim.

Seçenekler arasında en iyisi olur özellikle IOS'u denemek istiyorsan. Sadece sosyal medya ve fotoğraf için kullanacaksan evet 3-4 yıl götürür.

Ha bu fiyata daha iyisi yok mu? Tabii ki var ama seçeneklerin belli.

Direkt nakit olarak alın borcu mantıksız 12 o paralarada gitmez 2.elde pilide eski diyorsun garantide yoktur üstüne ekleme yapıp 2.el 13 alın.

iPhone 12'nin çok uzun yıllar dayanacağını sanmam. Size önerim cihazı alıp satarsınız üzerine biraz daha ekleyerek daha iyi bir cihaz almak daha mantıklı olur.

Vallahi ben daha çok Samsung S21 FE yi al derim aynısı annemde var pil ömrü çok iyi hafıza mükemmel ve o cihaz 5 yıl gider ha tabii IPhone'da iyi ama iPhone ile bence zor gibi hem oyun oynuyorsanız Samsung alın iOS kötü Google Play'den.

Direkt nakit olarak alın borcu mantıksız 12 o paralarada gitmez 2.elde pilide eski diyorsun garantide yoktur büyük ihtimal.
Adam mahallemizde telefoncu herhangi bir sıkıntıda yanıma gelebilirsiniz dedi. Pil seviyesini tam olarak bilmiyorum ama eski bir cihaz olduğu için bataryasının güçsüz olduğunu düşündüm.

Adam mahallemizde telefoncu herhangi bir sıkıntıda yanıma gelebilirsiniz dedi. Pil seviyesini tam olarak bilmiyorum ama eski bir cihaz olduğu için bataryasının güçsüz olduğunu düşündüm.

iPhone 12'nin bataryası biter muhtemelen. Para alır değişim için.

@Luiss bence samsung alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…