2025'te iPhone 13 alınır mı?

DieSpie

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sapphire RX6600
AMD Ryzen 5 5500
Gigabyte B450M
Apacer 8x2 Gb Ddr4 3200Mhz Panther
Arkadaşlar güncel olarak iPhone 11 kullanıyorum ve bundan önce ki zamanda da hep Apple kullandım. Tekrar Apple almak istiyorum fakat nakitim yok ancak taksitle alabilirim. Yetkili satıcı arkadaşımdan elinde ki tek stok yani iPhone 13'ü 9 taksit olarak satın alacağım. Ortalama 39.000TL gibi bir fiyata geliyor ödemek zorlamak. Sizce 1-2 yıl götürür mü beni. En azından 2026 atlatmam benim için yeterli olacaktır.

iPhone 11'in bataryasını değiştir ve kullanmaya devam et. 15 üzeri bi model alacak bütçen yoksa bence gereksiz bir harcama.

iPhone 13 kesinlikle alınmaz. Bu fiyata eğer ki illaki sıfır bir iPhone istiyorsanız 16e alabilirsiniz.

Bende bu düşüncedeyim fakat stoktaki tek telefon iPhone 13 ve artısı benim ödeme kolaylığım.

40 bin TL'ye 13 almak gerçekten amelelik. Aynı fiyata S25 gibi seçenekler varken asla önermem hocam.

39 bin çok iyi fiyatmış al gitsin, başka yerde bulamazsın bu kazığı pardon kıyağı.

Tekrar Apple almak yerine S24 veya S24 FE al eminim iPhone 13'ten kat kat dhaa iyi bir performans verecektir iPhone 13 alan memnun kalmaz bu zamanda ille iPhone diyorsan şu an alma daha sonra 15 ve üstü bir model al bence.

Tekrar Apple almak yerine S24 veya S24 FE al eminim iPhone 13'ten kat kat dhaa iyi bir performans verecektir iPhone 13 alan memnun kalmaz bu zamanda ille iPhone diyorsan şu an alma daha sonra 15 ve üstü bir model al bence.

Şu an elimde para olsa alacağım ilk telefon S25'dir, illa Apple demiyorum ama taksit olayı beni rahatlatır ancak.

2026 atlatırsınız ama parayı boşa harcamak gibi olur idare edebilecekseniz 11'in bataryayı yenileyip bir sene daha onunla devam edin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…