iPhone 13 hâlâ alınır mı? Kullanım amacım daha çok sosyal medya ve günlük işler olacak, biraz da oyun oynarım. Kamerası fena olmasın yeter. Bu fiyat bandında farklı cihazlara ve önerilere de açığım. Sizin tavsiyeniz ne olur?
Popüler kültüre uymak yerine S24FE al gönlünce kullan. Bu devirde 60Hz telefon mu kaldı. Kamerası da daha iyi performansı da daha iyi iPhone sadece tasarımsal açıdan iyi olabilir belki.
Alınır fakat düz iPhone telefon almak mantıklı gelmiyor. Pro seçmeniz daha iyi olur. Ama eğer arkadaşların dediği gibi iPhone zorunluluğunuz yoksa S24 FE almanız daha iyi olur.
iPhone 13 hâlâ alınır mı? Kullanım amacım daha çok sosyal medya ve günlük işler olacak, biraz da oyun oynarım. Kamerası fena olmasın yeter. Bu fiyat bandında farklı cihazlara ve önerilere de açığım. Sizin tavsiyeniz ne olur?
Şuanda kendim de kullanıyorum senesine göre hala çok hızlı cihaz s24 fe denedim daha doğrusu karşılaştırdım genel olarak 13 kazandı çok garip bir şekilde ancak onun dışında bana soracaksanız ekosistem yapmayacaksanız ve güncelleme desteğinin de azaldığını göz önünde bulundurursak s24 fe ya da android tarafındaki cihazlar daha mantıklı olabilir.